A héten a világ legtöbb országában megvolt a Transformers 3 premierje, és ennek kapcsán a film szereplői körbejárták a világot egy promóciós körút formájában. Az első két filmben Megan Fox volt a női főszereplő, de őt a harmadik film készítése közben kirúgták és lecserélték egy brit modellre, Rosie Huntington-Whiteley-re, aki eddig csak reklámokban szerepelt, filmekben nem. Valószínűleg nem az ő hibája, hogy a film a kritikusok szerint borzalmas lett, viszont valószínűleg részben az ő érdeme, hogy sok férfi mégis becsábult a moziba. Ezúttal a transformeres eseményeket mutatjuk a heti trendben, hogy megmutassuk, melyiken hogy nézett ki Rosie Huntington-Whiteley. Önnek melyik öltözékben tetszik a legjobban?

New York - tévéműsor

A filmpromóciót természetesen beszélgetős tévéműsorokban kell kezdenie a sztároknak. Ennek megfelelően az ügyeletes legszexibb, Rosie Huntington-Whiteley is elment néhányba, többek között David Letterman showjába New Yorkban. A Victoria’s Secret korábbi fehérneműmodellje fotóinkon a stúdióba érkezéskor látható. Világos öltözékében izgalmasan keverednek a férfias és a nőies elemek: a pilóta-napszemüveg és a nadrág természetesen férfias hatásúak, de közben Rosie Huntington-Whiteley egy olyan nyakba akasztós, a hátat meztelenül hagyó felsőt vett fel hozzá, amilyet Marilyn Monroe visel az ikonikus szoknyafellibbenős képeken.

Moszkva

Amerikát elhagyva a film sztárjai június 23-án Moszkvában kötöttek ki. Itt egy kevésbé fellengzős promóciós eseményen vettek részt: az orosz fővárosban egy Linkin Park-koncertet szerveztek a Transformers 3 tiszteletére. Rosie Huntington-Whiteley a hat kiválasztott esemény közül itt volt a legkevésbé dívás. A rockkoncerten egy sötét zakó volt rajta, alatta persze mélyen kigombolt blúzzal, hogy valamennyire azért be lehessen látni. A tőle megszokott dús, nőies hajhullám-zuhatag helyett Rosie Huntington-Whiteley, aki mellesleg Jason Stathammel jár, ezen az eseményen egyenes hajjal jelent meg.

Berlin

Oroszországból nyugat felé haladtak tovább, a német főváros Transformers-bemutatójára Rosie Huntington-Whiteley egy ezüstösen csillogó, hosszú uszályos ruhát vitt magával, igazi hollywoodi csillogással emelve az esemény fényét. A New York-i tévéműsorhoz hasonlóan a frissiben színésznővé avanzsált manöken Berlinben megint egy hát nélküli fazont választott, majd a fotósok előtt ügyesen kamatoztatta modellként szerzett tapasztalatait. Egyik szexi póz után a másikat vette fel, válla, és persze meztelen háta fölött igézően bámulva hátra a kamerába. Szegény Shia LaBeouf, a film főszereplője meg közben nyilván próbálta minél jobban kihúzni magát, hogy ne látszódjon, mennyivel alacsonyabb kolléganőjénél.

London - filmpremier

A legmerészebb szerelést Rosie Huntington-Whiteley azonban Londonra tartogatta. Itt egy sötétkék, megint földig érő és megint hát nélküli ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, ami ezúttal nem is vörös volt, hanem kék, talán hogy még jobban passzoljon az amerikai filmben szereplő brit büszkeség ruhájához. A héten bejárták a sajtót Rosie Huntington-Whiteley minden korábbinál merészebb estélyijének mellvillantós, vagy legalábbis -sejtetős fotói. Ön is megnézheti őket alaposan a galériában, hiszen mindegyik eseményről (és ruháról) több fotót is mutatunk. Persze olyan nagy szenzációt végül is nem jelent Rosie Huntington-Whiteley testének látványa, hiszen a modell 2009-ben Mihalik Enikővel együtt meztelenül pózolt Terry Richardsonnak a 2010-es Pirelli-naptár kedvéért.

London - parti

A 24 éves Rosie Huntington-Whiteley ugyan nem londoni, hiszen Plymouthban született és egy farmon nőtt fel, de azért a világ körüli promókörúton mégiscsak Londonban érezhette otthon magát a leginkább. Itt a premier másnapján bulizni is elment, egy kétszeresen meglepő, fehér miniruhában. Az egyik meglepetést a fából készült gyöngyökkel és country-hangulatú rojtokkal dekorált vállmegoldás jelentheti, a másikat pedig az elöl közében látható függőleges vágás, igaz, a fenti fotók láttán már inkább akkor lepődik meg az ember, ha Rosie Huntington-Whiteley dekoltázsába nem lehet oldalról belátni. A filmpremieren alkalmazott feltekert konty után a modell-színésznő itt sem engedte ki a haját, az összeállítást drapp magassarkú és arany retikül egészíti ki.

New York - filmpremier

Melyik ruha volt a legjobb?

És a héten megvolt a visszatérés New Yorkba, az amerikai premier kedvéért, ahol a hivatalos elsejei bemutató helyett sok helyen már keddtől megnézhették a Transformers 3-at azok, akik fütyülnek a kritikusok figyelmeztetéseire. Ezen az eseményen Rosie Huntington-Whiteley a változatosság kedvéért nem a melle közét, hanem a combját tette ki. Vállrész nélküli, Jessica Rabbit stílusát idéző ruhája ugyanis melleiből viszonylag keveset mutat, viszont a szoknyarész elöl tisztességesen fel van sliccelve. A vörös szőnyeghez és vörös ruhához vörös ajkak dukáltak, de nem kerülte el a figyelmünket a némileg kiscicás kiegészítő sem: Rosie Huntington-Whiteley egy ezüstszalagot kötött a nyakába, masnira. Lapozza végig fotó-összeállításunkat, aztán szavazzon a kedvenc öltözékére!