Közeledik a karácsony, és a kötelező körök, vagyis hogy összebújva meg kell nézni az összes romantikus karácsonyi filmet. Ilyen pl. az Igazából szerelem vagy a Holiday, de most összeszedtünk még pár olyan csajosnak mondott filmet, amit a férfiak is képesek nagyobb kínok nélkül végignézni, sőt néha még élvezik is.

A szerelem hálójában

Ha valami klasszikus kilencvenes évekbeli romantikára vágynak, akkor pedig nézzék meg Tom Hanks és Meg Ryan egyik közös filmjét, A szerelem hálójában-t, amiben a biztonság kedvéért egy kutya is van. Kellemes langyos vígjáték egy klassz történettel, és mivel Tom Hanks játszik benne, rossz nem nagyon lehet.

Koszorúslányok

Egy csajoknak szánt, néha már gusztustalankodva vicces film a Koszorúslányok, amit viszont garantáltan élvezhetnek a pasik is, mert ebben nincs túláradó romantika, giccs, vagy nyivákolás, csak néhány kaki-pisi szintű poén a párkapcsolati problémák mellett.

Szakíts, ha bírsz

Ahogy a cím alapján is látszik, szakításról szól, de attól még romantikus meg vicces, és hát a tökéletes hajú/testű Jennifer Aniston is játszik benne, úgyhogy könnyen rá lehet beszélni arra a férfiakat, hogy megnézzék.

Gilmore Girls

Ha sok idejük van, és valami nagyon kedves és vicces dolgot akarnak megnézni (illetve akar a nő, és beszéli rá a pasiját), akkor ott a Gilmore Girls című, hét évadból álló sorozat, ami a magyarban a rettenetes Szívek szállodája címet kapta. Ez a cím legtöbb férfit elboraszthatja, de pár rész után azonnal imádni fogják az egyik karaktert, Luke-ot, és a legtöbben magukévá akarják majd tenni az igazi MILF-et, Lorelai Gilmore-t.