A héten megnyílt az énekesként SP néven hírnevet szerző Éder Krisztián első fotókiállítása. Az eseményt Lakatos Márk nyitotta meg a VAM Design Centerben, ahova az illusztris meghívottak többsége feketében érkezett, hogy megnézze, hogyan mosolyog újságolvasás közben Ambrus Attila, és hogyan néz ki a terhes Ebergényi Réka meztelenül.

A kiállítás a Mainstream címet kapta, és annak kurátora Vajda Lídia volt. A fotókon a már korábban díjat nyert SP-divatvideóban terhesen meztelenkedő Ebergényi Rékán és a fent már szintén említett Viszkisen kívül többek között Szikszai Johanna és Morcsányi Elza modellek láthatók, de olyan hírességek is, mint Somló Tamás vagy Rudolf Péter. Amint az ünnepélyes megnyitón készült fényképeinkből kiderül, a többség a fekete színnel tisztelte meg Éder Krisztián első fotókiállítását, a visszafogott elegancia jegyében felöltözve vett részt az eseményen Geszti Péter is.

Éder Krisztián SP név alatt szép énekesi pályát futott be idáig, és még mindig nincs 24 éves, de már fotósként is kezd szép sikereket elérni. Így még büszkébbek vagyunk arra, hogy a Velvet trend rovatának is készített exkluzív divatfotókat majdnem pont egy évvel ezelőtt, de mivel ezek a képek nem szerepelnek a kiállítás anyagában, jobban teszi, ha a VAM Design Centerbe indulás előtt ide kattint értük. A kiállításmegnyitón készült fotóink pedig alább láthatóak.

A most megnyílt fotókiállítás tehát elsősorban a divatról szól, annak ellenére, hogy a divat világától távol álló celebek portréi is láthatók annak anyagában. Amikor interjút készítettünk az eseményt megnyitó Lakatos Márkkal és természetesen magával Éder Krisztiánnal is, értelemszerűen a divatról kérdezte őket a Velvet riportere. „Nekem kiskorom óta fontos az, hogy hogyan öltözködöm” - nyilatkozta SP. „Mindig odafigyeltem arra, hogy milyen cipő, milyen óra van rajtam, mennyire passzolnak a dolgok. Én ilyen szempontból divatkövető arcnak tartom magam.” Na az ilyen szöveg sokaknak csípi a szemét, úgyhogy a rutinos nyilatkozó még ugyanazzal a levegővel elvesz egy kicsit az éléből: „nem rögeszmém, de odafigyelek arra, hogy hogyan öltözködöm”.