A divat reciklálódásánál kevés nagyobb közhely van, de tesztünkben megtapasztalhatja, hogy mekkora igazság ez. Egy rakás régi, az 1970-es évekből származó divatfotót kevertünk egy csomó, az elmúlt 1-2 évben készült divatfotó közé. Meg tudja állapítani, hogy melyik ruhát mikor viselték?

Van különbség retró és retró között, ma már például a 80-as, 90-es évek is bőven annak számítanak, sőt alapvetően határozzák meg mostanában a trendeket, ráadásul, ami bő tíz éve még cikinek számított, ma már iszonyú menő.

De ha egy modern tervező egy évtizeddel messzebb nyúlik vissza, akkor már eléggé eltávolodunk annyira a mostani trendektől, hogy nehéz legyen megállapítani, mi készült a 70-es években és mi napjainkban. Tegye próbára stílusérzékét tesztünkkel! A feladatban annyi a nehezítés, hogy minden képet, egységesen fekete-fehérre állítottunk, hogy a színek ne legyenek annyira árulkodóak.

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »