Ha elbizonytalanodott volna, miként készüljön fel az Igazán Meghitt Karácsonyra, és nincsen kéznél Pippa Middleton tökéletes partiszervező könyve sem, ne csüggedjen. A Velvet gyönyörű stockfotókat rendezett a tökéletes ünnephez segítő tippek köré.

Ha még emlékeznek, november közepén azon röhögtünk kiakadt állkapoccsal, hogy Pippa Middleton remek partiszervező könyvet írt, körülbelül olyan súlyú tanácsokkal, mint az, hogy ha el akarja olvasni a cikkünket, kattintson. Sajnos még nem sikerült szert tennünk egyetlen kötetre sem (és a jelek szerint tágabb baráti-családi körén kívül másnak sem nagyon), pedig mindjárt itt a karácsony, ami Vilmos herceg sógornője szerint is különösen fontos ünnep.

Szóval a Pippa-tippek híján kénytelenek voltunk magunk összeszedni néhány fontos tudnivalót azzal kapcsolatban, hogyan szervezzük meg a családi összejöveteleket, és miként dekoráljuk otthonunkat, egy Igazi, Felejthetetlen, Meghitt Családi Karácsonyi Élményért. Javaslatainkat mi mással illusztrálhattuk volna, mint olyan képekkel, amelyeket direkt karácsonyi cikkek illusztrálására szántak a fényképészek. A Velvet nagy, kénkőszagú, központi dobogó szívének minden jóindulatával nyújtjuk át önnek az alábbi galériát, kattintson!

Ha viszont ismeretlen okokból mégis a Middleton-lány tippjeit szeretnék hallani a karácsonyt illetően, íme néhány ötlet, amelyeket maga meregetett ki ötleteinek feneketlen kútjából (és publikált, emitt).

–  Adjunk az első benyomásra! Üdvözöljük vendégeinket és szomszédaikat lámpásokkal, ledes világítórudakkal, fatörzsek és ágak köré tekert égősorokkal. Hadd találják szembe magukat vörös bogyós koszorúval, és olyan ablakokkal, amelyeket ezüstös hópelyhek, rénszarvasok, és karácsonyfák díszítenek – ezeket műhóval készítsük el.

– Egy ragyogó fényekkel és színes díszekkel teleaggatott fa csodálatot és várakozást kelt karácsony körül. A színes, piros díszek, és más gyönyörű darabok szépen mutatnak majd a sötétzöld fán. [...] Tegyünk hozzá még néhány ehető csokoládét és nyalókát; olyan dolgok ezek, amelyeket a család fiatalabb tagjai imádni fognak.

– Próbáljuk minél hamarabb becsomagolni az ajándékokat, ettől sokkal felkészültebbnek érezzük magunkat. Keressünk karácsonyi mintás papírokat.