Ryan Gosling általában kopott bakancsban forgat, Keanu Reeves meg akár eseményre is felveszi az elnyűtt cipőjét. Megnéztük, milyen táskát hord legtöbbször Katie Holmes, és azt is megtudtuk, mi Rihanna és Lindsay Lohan kedvenc darabja. Hat külön galéria hat celebbel!

Rihanna

A 24 éves barbadosi énekesnő nemcsak a bojtos kötött sapkákhoz ragaszkodik így ősszel-télen, hanem a sportcipőjéhez is – igaz, sem az, sem pedig barna bakancsa nem tűnik túl leharcoltnak, szemben a lista következő versenyzőjének, Keanu Reevesnek a lábbelijével. A zöld mintával feldobott sportcipőt sima fekete cuccokhoz és a mintához hasonló élénk színekhez – például pink kabáthoz – is felvette már, míg a barna bakancsot inkább farmerrel hordja.

Keanu Reeves

A szomorúságával internetes mémmé lett színész vagy egy szörnyen otromba, barna, kopott, divatjamúlt cipőt vesz fel eseményekre, vagy egy magasszárú, homokszínű tornacipőt. A barna borzalom mellett döntött akkor is, amikor szeptemberben Jimmy Kimmel talkshow-jába volt hivatalos, de akkor is azt érezte jó választásnak, amikor a Felhőatlasz című film bemutatójára hívták meg októberben.

Lindsay Lohan

Most, hogy bunyózás miatt letartóztatták (ez meg, ugye, azért baj, mert megszegte a próbaidejét), egy darabig valószínűleg nem lesz gondja arra, hogy a táskájához illő ruhát válasszon magának, de azért megmutatjuk, milyen az a táska, amihez annyira ragaszkodik Lindsay Lohan – merthogy őt nem ugyanabban a ruhában vagy cipőben, hanem hasonló formájú táskával az oldalán látni a leggyakrabban. Az alábbi gyűjtésben három nagyon hasonló formájú táska – nyilván zsebbenyúlósak – látható, ezeket variálja. Vagy legalábbis variálta.

Katie Holmes

Tom Cruise volt neje táskához és cipőkhöz is ragaszkodik. A válással megszépült színésznőről több fotó is készült ősszel, amikor ezt a bordó, keresztpántos táskát viselte, ami például arra is jó, hogy megszeppent gyereke rádobja a lábát, amikor Holmes ölbe veszi. A képügynökségek fotóin mégsem csak egyféle cipőben látható: a kopott, barna, velúr bokacsizmát egy masszívabbnak és újabbnak tűnő feketével váltogatja.

Ryan Gosling

A 32 éves hős színész vonzódik a kopott cipőkhöz, bár ő Keanu Reevesszel ellentétben legalább eseményekre nem ezeket veszi fel. Forgatásokra és az utcára viszont általában durván kopott bakancsot választ, érdemes a sarokrészeknél megfigyelni, ott a legelhasználtabb a cipő. A képek között feltűnik egy kevésbé viseltes lábbeli is, ilyet is tud ő viselni, ha akar.

Katalin hercegné

Vilmos herceg állítólag várandós asszonya egy natúr színű L.K. Bennett-magassarkúba szeretett bele, rendszeresen hordja, még ősszel viselte, hiába nyitott fazon. Ezt választotta akkor is, amikor a londoni The Royal Mardsen kórházban tettek látogatást férjével, és ugyanígy ezt találta a szettjének illőhöz, amikor Ausztráliába utaztak Vilmos herceggel. A legszebb hajú hírességnek választott Katalin hercegné akkor is emellett döntött, amikor Malajzia egyik legnagyobb mecsetét nézték meg férjével.