Érdekli, hogy a hangjukon kívül miért juthatott a Voice döntőjébe Gájer Bálint, Nádor Dávid, Pál Dénes és Weisz Viktor? Vagy hogy mi történt Malek Andrea hajával az elmúlt öt élő adás alatt? Nézze meg az eddigi élőshow-k trendgalériáját a döntős pasikról, és egy az egyetlen női mesterről! A négy döntőbe jutott énekes közül a leginkább talán Weisz Viktor bádogember-öltönye volt érdekes, de Malek Andreának legalább sikerült magára vonnia a figyelmet. Néha. Hol azzal, hogy öregasszonynak öltöztették, hol azzal, hogy darkos dominatanárnő-jelmezt húztak rá.

Malek kívánsága volt a póthaj és a párnahuzat

Az első adásban Malek egy átlagos, de jól öltözött, negyvenes nőt hozott, ami teljesen jól állt neki, hisz ő maga is egy átlagos, jól öltözött negyvenes, annak ellenére, hogy eleinte nem ezt hitették el velünk. Mint kiderült, Malek külsejéért nem a műsor stylistja, Lakatos Márk a felelős, ugyanis az énekesnő saját maga határozza meg, hogy milyen ruhát vagy hajat visel az élő műsorokban. Ezek szerint a dominakülső is az ő ötlete volt. Malek Andrea ugyanis a második élő show-ban egy zsabós blúzban, és borzasztó hosszú póthajjal feszített, és ezzel a külsővel simán elmehetett volna valami gonosz tanárnőszerepre egy Harry Potter-filmbe.

A harmadik adásban is hasonló stílusban jelent meg, ugyanis a kék szaténfűzőt, a köves nyakláncot és hosszú haját, meg úgy az egész külsőt bármelyik sötét hangulatú, bulira készülő rockerlányka elirigyelte volna, de ezek szerint Maleknak ez tetszik. A negyedik adásra újra visszatért a (szerintünk) igazi Malek Andrea a saját hajával együtt, az ötödik élő showban viszont csak egy hatvanas nőt láttunk, párnahuzatba bújtatva.

A bádogember és a konzervatív egyetemista

A négy döntős fiú közül talán Gájer Bálintra és Weisz Viktorra fordított nagyobb figyelmet a stylist, mert ők ketten kaptak extrább, vagy inkább színesebb ruhákat. Weisz először egy ezüst szettet kapott, majd egy pepita övet, de húztak rá lila és sárga nadrágot is, illetve azt a cipőt, amit mintha Gájer Bálint hordott volna a harmadik élő adásban. Gájer akkor egy egyszerű fehér ing + farmer kombóban énekelt, de adtak rá extrát is, mikor kockás ingben és fényes piros zakóban állították színpadra. Gájer a James Bond-szerelésben nézett ki a legjobban, a bőrdzsekis maffiózóruha szerintünk nem annyira az ő stílusa. Azt nem tudtuk eldönteni, hogy a másik énekes közül melyik a kevésbé unalmas, de talán Nádornak egyszer sikerült elérnie, hogy ne zuhanjunk azonnal álomba, amikor kockás nadrágban énekelt.

Ki nézett ki a legunalmasabban?

Nádor Dávid a többi alkalommal teljesen átlagos buliszerkóban állt színpadra, illetve egyszer felvette Mező hónaljvillantós mellényét is. Nála csak a kocsma előtt megvert Pál Dénes volt unalmasabb, de neki az a szerencséje, hogy általában teljesen egyedül üldögél a színpad sarkában, így esélyünk sincs arra, hogy mást nézzünk. A konzervatív egyetemistának öltöztetett fiú minden bizonnyal nem a ruhái miatt fogja megnyerni a TV2 tehetségkutatóját. Szavazzon, ön szerint ki jelent meg a legunalmasabb szettekben!