Romantikus vígjátékok, poénkodós ágybanfekvős pofavágásokkal a plakátokon. Jobban belegondolova ezek a posztkoitális jelenetek inkább kínosak, mint viccesek, de mivel rengeteg ilyen plakát létezik, úgy néz ki, ezzel lehet eladni egy igazi romkomot. Nézze meg Meryl Streepet vagy Natalie Portmant aktus után!

Meryl streep nem erre számított

Ugye mindig is tudni akarta, hogy milyen lehet Meryl Streep arca szex után. Pedig már látta, mivel 2009-ben tele volt vele plakátolva a világ, mikor az Egyszerűen bonyolult című filmben játszott együtt Alec Baldwinnal, akivel egy ágyban fekszik a film poszterén is. Meryl Streep az arca alapján valami jobbra számított, de hát Baldwin nem fiatal. Megértjük.

Aniston nem jött be Vince Vaughn-nak

A Szakíts, ha bírsz magyar címet kapó The Break-up plakátján pont az ellentettje történik, mint az előzőn. Itt a férfi, vagyis Vince Vaughn érzi magát kellemetlenül, miután megcsinálta Jennifer Anistont, pedig szinte biztosak vagyunk benne, hogy mások ölni tudnának már csak azért is, hogy legalább rájuk nézzen Brad Pitt exe, aki egyébként újra házasodni készül.

Mindenki kielégült

Végre egy boldogságtól sugárzó filmplakát. Mindenki boldog, mindenki kielégült. A Csak szexre kellesz poszterén Natalie Portman és a csaja nélkül meccsre járó Ashton Kutcher is teli szájjal vigyorog, ami nem véletlen, hisz a film is arról szól, hogy óriásiakat szexel az eredetileg két barát, akik – SPOILER – sanszos, hogy a film végére nem csak barátok maradnak.

Hathaway az egész ágyat elfoglalja

Szerencsétlen Jake Gyllenhaalt majdnem letúrja az ágyról a 2012-es év villantását hozó Anne Hathaway a Szerelem és más drogok plakátján. De hogy a színész mit akar jelezni azzal, hogy emellett mindenét eltakarja egy párnával, és még a szája elé is teszi a kezét, arra nem jöttünk rá. Mindenesetre Hathaway egészen kielégültnek néz ki, úgyhogy olyan nagy probléma nem lehetett.

Két férfi, egy Mandy Moore

Melyik páros a legjobb az ágyban?

Egy kínos film csak kínos filmplakátot kaphat, úgyhogy semmi gond nincs azzal, hogy a leginkább bárgyú filmszerepeiről és cuki számairól ismert Mandy Moore és Emily Blunt férje, John Krasinski közé befeküdt az ágyba Robin Williams is a csodás magyar címet kapó Nászfrász poszterén. A kép (és a cím) mindent elárul a filmről, legalább olyan feszengős a sztori is, mint amilyen feszengős érzés lehet a télapó külsejű Robin Williamsszel ágyba bújni. Úgyhogy inkább döntse el, hogy ön szerint ki a legjobb az ágyban, mármint a poszterek szerint. Szavazzon, hogy a Vaugh-Aniston, vagy mondjuk a Robin Williamsszel kiegészült gruppen a jobb!