Van egy énekesnő, aki a múlt hetet azzal vezette be, hogy vasárnap éjszaka az egész világnak megmutatta a mellbimbótapaszát, aztán a hét jó részét a New York-i divathéten töltötte, szerencsétlennél szerencsétlenebb ruhákban. Természetesen Miley Cyrusról van szó, akinek az édesapja country-énekes, és saját maga azzal vált gigasztárrá, hogy eljátszotta a Hannah Montana című zenés Disney-sorozat főszerepét. Nézze meg, hogyan lázad a popipar egy-két évvel ezelőttig még rózsaszínbe csomagolt terméke most punkos hajjal, tetoválásokkal valamint a jóízléssel köszönő viszonyba sem hozható ruhadarabokkal! Alább Miley Cyrus hat öltözékét mutatjuk, mindegyiket New Yorkban viselte, ahol éppen divathét zajlott − ön szerint melyik volt a legborzasztóbb?

Légyszemüveg-peplum

A Grammy-kiosztón abszolvált villantás után két napig nem került Cyrus a paparazzók szeme elé, ez alatt az idő alatt azonban felutazott Los Angelesből New Yorkba, ahol éppen az ősz-téli divathét zajlik. Talán emiatt van, hogy két nap alatt hat szerelésben is lefényképezték a kereken 20 éves énekesnőt, ezek közül az elsőből a légyszemüveg a legfeltűnőbb, meg a deréktájt fodros peplummal ellátott, fehér ruha. Cyrus imádja a bőrdzsekiket, itt is volt egy a vállán, jókora kontrasztot alkotva az egyébként egész csinos ruhával. A képösszeállításban mindenből többet lát, tehát érdemes a fotóra kattintani, így azt is megtekintheti majd, milyen ormótlan, leopárdmintás cipővel egészítette ki Cyrus ezt az egyes számú összeállítást.

Vörös kezeslábas

Ugyanezen a napon Miley Cyrus, édesanyjával együtt elment Rachel Zoe divatbemutatójára. Ide azonban egy elég merészen dekoltált vörös kezeslábasban ment, de valamiért erre is vett egy deréknál csatban végződő, fekete bőrdzsekit. Itt is volt nála napszemüveg, de itt abból is egy másik, mint az első összeállításban: ez a darab drapp és citromsárga festékkel van díszítve. Alig észrevehető, de Cyrus nyakában egy olyan hosszú aranylánc lóg, hogy a medál eltűnik valahol a dekoltázsában.

Földig érő fehér

És még ugyanaznap, a délutáni divatbemutató után estére átöltözött. A bőrdzseki maradt, de a napszemüveget azért éjszaka még Miley Cyrus sem vállalja be. A vörös kezeslábast azonban lecserélte egy földig érő, fehér szoknyára, nagy kár, hogy a bőrdzseki ehhez sem passzolt különösebben. Előkerült viszont egy szinte karvastagságú aranylánc Versace-medállal, plusz a hatalmas fekete bőrtáska legalább illett a bőrdzsekihez.

Földig érő csíkos

Másnap Miley Cyrus egy olyan ruhában fordult egyet New Yorkban, amit valószínűleg túlsúlyos nőknek terveztek. A függőleges csíkokat ugyanis általában olyanoknak ajánlják, akik vékonyabbnak próbálnak tűnni valós formájuknál. Az biztos, hogy Cyrusnak ilyen optikai csalódásra nincs szüksége, mert remek formában van, tehát más oka nem lehetett arra, hogy ezt a ruhát válassza, mint az, hogy tetszik neki a rabruhára emlékeztető mintázat meg a furcsa vállmegoldás. Nála volt még az előző napi fekete, de belül pirossal bélelt bőrdzseki is, az eddigi szerelései közül talán még ehhez passzol a leginkább. A karikafülbevaló viszont az előző este viselt nyaklánchoz illik.

Szürke hipszteres

Aztán láthattunk Miley Cyrustól egy meglehetősen hipszteres összeállítást is, amit talán Madonna 1987-es Who’s That Girl videóklipje inspirált. Leginkább a kalap és az összeállítás szürkés alaptónusa az, ami megegyezik azzal, amit a popkirálynő 25 évvel ezelőtt hordott, ezt Cyrus, aki a Who’s That Girl idején még meg se született, kiegészítette egy újabb kerek napszemüveggel, valamit az előző napról ismerős nagy bőrtáskával. Egyébként igazából csak a bőrdzseki szürke ebben az összeállításban, a felső és a cipő fekete, a sztreccsnadrág pedig fekete-fehér tyúkláb-mintás.

Miki egeres, csíkos szoknyával

Melyik volt a legrondább összeállítás?

Valentin-napon tartotta bemutatóját az újabban diétás kólát is reklámozó amerikai tervező, Marc Jacobs. Ha már úgyis ott volt Miley Cyrus a New York-i divathéten, erre a rendezvényre is ellátogatott, ráadásul ide is édesanyjával, Tish Cyrusszal. Persze volt nagy fényképezkedés Marc Jacobsszal is, aki valamiért pizsamába öltözve tartotta saját divatbemutatóját. De ő legalább egy elegáns pizsamában volt, míg Miley Cyrus már megint elővett valami csíkosat, de ezúttal nem függőlegesek, hanem vízszintesek a csíkok. Az előző szürkés szettből csak a bőrdzseki köszön itt vissza, ezt az énekesnő néhány fotón a karjára vetve cipeli, egyébként most megint a piros szín dominál a rúzsnak és a köldökvillantós, Miki egeres pulóvernek köszönhetően − legutóbb Kristen Stewarttól láttunk egy hét alatt ennyi szerencsétlenül összeválogatott öltözéket. Igaz, még ezzel együtt sem biztos, hogy Cyrus volt a divathét legrosszabbul öltözött vendége, Perez Hilton eléggé magasra tette az ízléstelenségi lécet a héten. Ön szerint melyikben nézett ki a legrémesebben? Szavazzon, ha van kedve!