Bemutatták az Alkonyat-széria utolsó mozifilmjét is, és mint minden fontosabb filmnél, ilyenkor a főszereplőknek világjáró promókörútra kell menniük, hogy ott tündökölhessenek az alkotás ünnepélyes bemutatóin a világ különböző nagyvárosaiban. Hát úgy néz ki, az egyébként sem túl mosolygós Kristen Stewart nem igazán szereti az ilyen kötelezettségeket, mert ezen a héten ugyan letudott egy Los Angeles-London-Madrid-Berlin menetet, de közben elég ritkán nézett úgy ki, mint aki élvezi, amit csinál. Ráadásul szegény egy elég szerencsétlen villantással indította a hetet, amit előnytelen ruhadarabok hosszú sorával folytatott. Ezeket szemlézzük ebben a heti trendben - nézzük a színésznőt, akinek semmi sem áll jól!

Los Angeles-i premier

A hétfő esti incidenst a Gumicukor is megírta: Los Angelesben a vörös szőnyegen Kristen Stewart kénytelen-kelletlen fogadta a rajongók üdvrivalgását, és közben egy olyan ruhát viselt, ami részben olyan anyagból készült, ami a vakuk fényében egyértelműen átlátszott. Így aztán a fotókon világosan kirajzolódott Zuhad Muhair aranyszínű kreációjából Stewart feneke és bugyija. Sajnos szemből sem volt sokkal előnyösebb az összhatás, mivel a ruha nagyon hangsúlyozza a melleket, illetve csak hangsúlyozná, de Stewart esetében nem igazán volt mit, talán inkább más alkatúaknak kéne felvenni az ilyen bögyösített felsőket. Több fotónk is van róla a képösszeállításban, kattintson!

Londoni premier

Szerdán Stewart és kollégái már Londonban voltak, ami az időeltolódás miatt ugye csak másfél nap különbséget jelent. Úgy látszik, ez alatt az idő alatt nem nézték vissza a hétfői fotókat, mert megint Zuhad Muhairtól adtak egy darabot Stewartra, ezúttal egy testhez simuló, fekete csipkeoverált. A furcsa fazonú ruhát bizonyára szexinek szánta mindenki, de valahogy a filmben Bella Swan szerepét játszó színésznő ebben sem különösebben dögös, pedig olyan, mintha felsőteste meztelen lenne. Pedig Madonnának milyen jól állt egy ugyanilyen blúz a Vogue klipjében.

Londonban az utcán

Szerdán Londonban nem csak a premieren fotózták Stewartot, hanem egész ott-tartózkodása során követték a paparazzók. Így aztán van pár sima utcai ruhás fotónk is róla, de amikor nincs esemény, a színésznő nem is próbál kiöltözni, bármilyen elegáns is mellette kollégája és régi-új pasija, Robert Pattinson. A katonazöld bomberdzseki hátulja a másik fotón látszik, az van ráírva, hogy „God loves ugly”, azaz kb. „Isten szereti a rondaságot”. Az üzenetet mindenki értelmezze úgy, ahogy akarja, de nyilván reakció akar ez lenni arra, hogy folyamatosan kritizálják Stewart öltözködését, nem csak ezen a héten, hanem korábban is.

Madridi premier

Ha csütörtök, akkor Madrid. A spanyoloknak rendezett premieren Stewart egy nőiesítő-alakformáló ruhát vett fel,Alicia Keys pár nappal korábban ugyanennek egy zöld verziójában ment el az MTV EMA díjkiosztóra. Részünkről ezt a homokóra-alakot varázsoló trükköt meglehetősen unjuk már, de itt legalább a ruha részét képezi egy különleges nyakdísz - ha Stewart ruháiért nem nagyon tudunk lelkesedni, a kiegészítői azért gyakran tudnak kellemes meglepetést okozni, lásd még a Los Angeles-i karkötőt is. Mindenesetre ezt a fekete-fehér Julien McDonald-ruhát aztán egy fotózás kedvéért egy kanárisárga Christian Dior-minire cserélte, befont copffal, továbbra is Madridban.

Madridi tévéműsor

A filmbemutató mellett egy tévéműsorba is elhívták az Alkonyat színészeit (nyilván többe is, de csak egybe mentek el). Itt Stewart megint átöltözött, ezúttal egy izgalommentes szürke felsőt vett fel. Nem tudjuk, mennyit láthatták őt a tévénézők deréktól lefelé, de nekünk mindenesetre van fotónk a teljes összeállításról: a blúzt egy szintén szürke shorttal párosította össze a stylist. Egy ilyen lábvillantós szett mindenkin szexi lenne, valamiért egyedül Kristen Stewart az, akin szerintünk mégse az. Persze ha önnek tetszik így, szavazzon alább erre a ruhára!

Berlini premier

Hol nézett ki a legjobban?

Pénteken aztán Berlinbe vitték tovább az Alkonyat-vándorcirkuszt. Talán ez a legutóbbi ruha állt a legjobban Stewartnak, ezt a megintcsak aranyosan csillogó darabot Ellie Saab tervezte. Persze ebben is van egy merész slicc, ami nélkül se járni nem lehetne a ruhában, se Stewart Christian Louboutin-szandálja nem látszana a vágás nélkül. A lábbeli nem lehetett túl kényelmes, a színésznő még a vörös szőnyegen átvette tornacipőre, plusz a vállára kapott egy fekete dzsekit is. Nagy kérdés, hogy ezt a színésznőt, akinek szemlátomást a háta közepére sem hiányzik a díváskodás vagy a végzet asszonya-szerep, minek öltöztetik olyasmibe, amiben ordít róla, hogy nem érzi jól magát. Már csak azért is érthetetlen, hogy miért erőltetik a szexi imázst Stewartnál, amikor az Alkonyat fanatikus rajongói jobbára tinédzser lányok, ők pedig nyilván nem várják el kedvencüktől, hogy folyamatosan feneket-combot villantson vagy a dekoltázsával incselkedjen. Fölösleges megpróbálni ezt a lányt Angelina Jolie-vá vagy Rosie Huntington-Whiteley-vé változtatni, úgysem fog sikerülni. Ön szerint a hat (plusz egy) ruha közül melyik állt a legjobban Kristen Stewartnak? Ha végignézte a fotókat, szavazzon!