Igaz, hogy az Oscar-díjátadókon nem szoktak óriási villantások lenni, és a meghívottak általában igyekeznek kitenni magukért, ám így is találtunk pár vitathatatlanul szörnyű ruhát, és természetesen villantást is. Nézze meg galériánkban 1990-től a tavaly Oscar-díjátadóig a legborzasztóbb öltözékeket!

Sajnos az Oscar-díjátadókon általában nem öltöznek fel annyira nevetségesen az emberek, mint a Grammyken, de nem kell aggódni, ízléstelen ruhákat így is találtunk, sőt még villantást is. Edy Williams – itthon kevésbé ismert színésznő –  a kilencvenes évek elején az összes Oscar-díjátadón ott volt, és általában meg is mutatta mindenét. 1995-ben átlátszó ruhában jelent meg, 1999-ben pedig konkrétan levetkőzött a vörös szőnyegen. Más villantás nagyon nem volt, szörnyű ruhák viszont annál inkább. Geena Davis 1992-es szettjével meg is nyerhette volna a legcsúnyább ruha díját, pedig egy évvel később Whoopy Goldberg is kitett magáért. Salma Hayek például képes volt elmenni az Oscarra egy kínaipiacos, virágos ruhában, Will Smith pedig stricinek öltözött '97-ben.

Celine Dion az 1999-es díjátadón úgy gondolta, hogy ötletes fordítva felvenni a blézerét, ugyanebből az évből pedig nem tudtuk kihagyni Drew Barrymore-t és Liv Tylert, mert bár rendesen fel voltak öltözve, de sikerült felhívni magukra a figyelmet egy csókkal. Björk híres, 2001-es hattyúruhája után nem sok érdekes történt az Oscarok történetében. Igaz, a sztárok akkor is felvettek pár előnytelen vagy ízléstelen ruhát, mégsem voltak annyira kiemelkedőek, mint például Geena Davis emlékezetes ruhája. Azt azért kiemelnénk, hogy a tavalyi évben Meryl Streep nagyon mellényúlt, mikor egy arany függönybe burkolózott. Most pedig nézze meg galériánkban az eddigi legrondább Oscar-díjátadón viselt ruhákat!