Hamarosan most már tényleg bemutatják az új Óz-filmet, ami az ismert könyv és film történetét megelőző eseményeket meséli el. Ahogy ez lenni szokott, a Disney most sem bízza a véletlenre a film népszerűségét, és a főszereplők az elmúlt pár hetet a világot turnézva csinálták a hírverést a 3D-s mesének filmpremiereken és talkshow-kban. A körút persze Hollywoodban kezdődött, a héten pedig Moszkvában és Londonban próbálta egymást túlragyogni az Óz, a hatalmas című film három női főszereplője, Rachel Weisz, Mila Kunis és Michelle Williams. Ez a heti trend, tehát mindhármójuktól két-két szerelést mutatunk, ön pedig szavazhat, ha van kedve: melyik filmbéli boszorkány melyik eseményen nézett ki a legjobban?

Rachel Weisz Hollywoodban

Bár még az USA-ban sem játsszák még a mozik az Óz, a hatalmas című filmet, a legelső premier még február közepén megvolt Hollywoodban. Természetesen itt jelen volt a három boszorkányt játszó színésznő, de közülük erről az eseményről a magyarországi születésű felmenőkkel rendelkező Rachel Weiszt emeljük ki. Ő Victoria Beckham kollekciójából választott egy merészen dekoltált narancssárga ruhát, és ezzel magára irányította a figyelem nagy részét. Vörös szőnyeg ezúttal nem volt, mert az Óz csodaországából ismert sárga úttal helyettesítették azt, és a sárga téglákon a 42 éves színésznő egy Lanvin retikült szorongatva, Jimmy Choo cipőkben pózolt. Több fotónk van mindenkiről, csak akkor lát mindent, ha a képre kattint!

Michelle Williams New Yorkban

A filmpremiereken kívül tévés szereplésekkel is érdemes növelni a bemutatás előtt álló film iránti érdeklődést, ezért a promóciós körút részeként a három főszereplő közül a frissen szakított Michelle Williams volt az, aki ellátogatott New Yorkba, hogy szerepeljen David Letterman híres talkshow-jában. A fenti képen pont nem látszik, de a fent decensen sötétkék Christian Dior kabátruha alul egy remekül eltalált fazonú, de roppant rövid szoknyában végződik, így a 32 éves színésznő combjai is meg-megvillantak ebben a szerelésben. Meg persze a klasszikus, vörös talpú Louboutin magassarkúja is.

Mila Kunis Moszkvában

Ezen a héten pedig már Európába érkezett a turné, ahol az első állomás Moszkva volt. Itt a szereposztásból természetesen Mila Kunist emeljük ki, hiszen ő a szomszédos Ukrajnában született, ami persze akkor még a Szovjetunió része volt. Megoszlanak a vélemények arról, hogy a 3 Óz-főszereplőnő közül a legfiatalabb, 29 éves Kunis egyáltalán jó nőnek számít-e, de az kétségtelen, hogy erre az eseményre egy olyan trükkös szabású, egyedi Atelier Versace-ruhát vitt magával, ami eszméletlen jó alakot csinál neki. Sőt, izgalmasan fel is van sliccelve, hadd csorgassa a nyálát az orosz közönség.

Rachel Weisz Londonban

A legutóbbi esemény pedig Londonban volt most csütörtök este, innen mind a három színésznő ruháját versenybe küldjük. Rachel Weisz nem sokat variált a frizurájával, gyakorlatilag olyan a haja, mintha átphotoshoppolták volna a hollywoodi képekről. De a ruha persze most más volt, Weisz ezúttal egy törtfehér csipkével díszített ruhában ragyogott Michael Kors jóvoltából. Az egyszerű smink vörös rúzzsal telitalálat, Weisz megjelenése a régi hollywoodi legendák szépségét és eleganciáját idézi. Ebben segítségére van még egy pár, kövekkel kirakott, magas sarkú szandál Tabitha Simmonstól, meg egy doboz alakú retikül Sophia Webstertől.

Michelle Williams Londonban

A másik két színésznő jóval extravagánsabb ruhát választott erre az estére. Ha már úgyis Londonban voltak, mindketten egy-egy brit tervezőtől vettek fel egy-egy ruhát, Michelle Williams a Burberry Prorsumtól viselt egy kék-fekete tollas ruhát, hozzá pedig egy döbbenetesen magas sarkú Jimmy Choo szandált. Ezzel a rövid hajjal nem nagyon lehet mit kezdeni, úgyhogy neki is teljesen ugyanolyan volt a frizurája, mint korábban, viszont néhány képen elég határozottan úgy tűnik, hogy kicsit kevesebb pirosító is elég lett volna az arcára.

Mila Kunis Londonban

Ki és hol nézett ki a legjobban?

Mila Kunis pont nemrég költözött Londonba Ashton Kutcherrel, így ő nyilván már nem szállodából érkezve abszolválta a brit fővárosban tartott premiert. A sárga úton való vonuláshoz ezúttal az Alexander McQueentől választott egy meglehetősen bizarr, rakott szoknyára emlékeztető megoldással operáló ruhát, ami a nehéz anyagtól kicsit olyan, mint egy jelmez egy kosztümös filmből. Ahogy az az Alexander McQueen dolgainál lenni szokott, volt, aki kritizálta Kunist ezért a választásért, mások meg persze rajongtak érte. A színésznő a Moszkvában látott hullámok helyett ezúttal középen elválasztott, egyenes hajjal jelent meg, amit mintha végig fújt volna a szél, ami azért nagy szerencse, mert különben nem látszott volna Kunis gyönyörű smaragdzöld fülbevalója, amihez illett a gyűrű is az ujján. Vajon ez utalás akart lenni az Ózban szereplő smaragdvárosra? A fene tudja, a lényeg, hogy legalábbis a kiegészítők vitathatatlanul nagyon jól álltak Kunisnak. De ne hagyja magát befolyásolni, nézze végig a képeket, aztán belátása szerint kattintson a kedvencére a szavazódobozban!