Nincs év Glamour-gála nélkül, a celebek idén is vadul készültek az eseményre, már-már óránként posztoltak arról, hogy éppen melyik ruhát tervezik felvenni, és várja-e már őket a fodrászuk. Megmutatjuk, milyenek lettek az outfitek. Szörnyülködjön vagy örömködjön velünk!

Idén is megrendezték a Glamour-gálát, amelyre legalább úgy készültek a celebek, mint annak idején a Story-gálára. Mindenki lelkesen posztolta, hogy miben fog menni, és bár izgatottan vártuk, hogy Sarka Kata tényleg átlátszó ruhában jöjjön az eseményre, sajnos egy sokkal visszafogottabb darabot választott.

Idén úgy tűnik, Szabó Zsófi kivételével a celebek nem a dekoltázsukat, inkább a hátukat mutogatták, többen koktélruha helyett estélyiben érkeztek, és a csipkecsodák száma is jelentős emelkedést mutatott.

A platform cipő ugyanúgy szériakelléknek számított, mint a műszempilla, enélkül nem is celeb a celeb. Nem tudunk szó nélkül elmenni a hihetetlenül sovány Sarka Kata mellett, aki Sugarbird-ruhában érkezett, és arra a kérdésre, hogy igaz-e a hír, hogy ő lesz a legújabb madárka, csak annyit válaszolt: „Hagyjuk most Tatár Csillát kibontakozni”.

Szabó Zsófi a többiekkel ellentétben nemcsak dekoltázsát mutatta meg, hanem hasát is, sőt abban is biztos volt, hogy vagy egyikről vagy másikról fognak cikkezni ma a lapok, és ebben nem sokat tévedett. A ruha egyébként Sentiments darab volt.

A nagyon fogyózó Mádai Vivien hétről hétre vékonyabb, szettjét igyekezett arany karkötőkkel feldobni, és cselesen olyan ruhát választott, amely optikailag karcsúsítja.

Kiss Ramóna bátran bevállalta a selyemruhát, sőt pasija, Tóth Richárd is kék nyakkendőt kötött. A cigánykerekező Palvin hosszú fekete ruhában jelent meg, és alig bírt elszabadulni rajongói gyűrűjéből. Debreczeni Zita a háta mellett a lábait is megmutatta, és bár a fehér kövérít, nem állt neki rosszul a fehér, húzott ruhadarab.

A legjobb énekesnő díját megkapó, és ettől sokkos állapotba kerülő Muri Enikő egy csipkés-fekete költeményt választott, és persze a háta neki is közszemlére került. Csobot Adél igen érdekes fekete-fehér-barack ruhában jelent meg, amihez valami érthetetlen okból fekete harisnyát és kék szandált vett fel. Polgár Odett az év divattervezőjének jelölt Szegedi Kata ruhájában jelent meg, amelyhez természetesen platformcipő dukált. Rúzsa Magdi komolyan vette a megjelenés koktélruhában kitételt, bár viszonylag visszafogott fekete darabot vett le a fogasról.

Nem úgy, mint a pirosat kedvelő Orosz Barbara, aki csipkéset választott, akárcsak Dér Heni. De végülis gyakorlatilag mindegy volt, mit vettek fel, mert a rendezvény helyszínén olyan sötét volt, hogy nehéz volt megállapítani, ki mit viselt.