Ebben a cikkben egy olyan trendet mutatunk be, amin az utóbbi hónapokban-hetekben több alkalommal lepődtünk meg. A jelek szerint a tervezők inspirációikat most a gyerekpizsik világából merítik, főleg kisfiús minták jelennek meg gyakran női ruhákon. Merjük remélni, hogy különösebb üzenete nincs a dolognak, egyszerűen így akarnak újabban jópofák lenni a híres és/vagy gazdag nők. Ön szerint sikerül nekik? Nézegessen, szavazzon, ez a heti trend!

Kesha

Kesha mindig is szeretett feltűnően öltözködni, és oda nem illő dolgokkal feldobni a külsejét. Márciusban a Genesis Awards nevű díjkiosztón valamiért két olyan anyagból készült ruhadarabot viselt, amikhez a mintát mintha gyerekpizsamához tervezték volna eredetileg. Felsőjén világoskék alapon pingvinek tolakodnak, nadrágján sötétkék alapon pandák teszik ugyanezt gyéren növő bambusznád között. És ha már kék az összeállítás alapszíne, Kesha kékre festette néhány körmét, meg helyenként a haját is, cipője viszont ezüstösen csillog. És újabb kikacsintás a fiús dolgok felé a nagy mintakavalkádban alig észrevehető csokornyakkendő. Ha a fotóra kattint, jobban is meg tudja nézni, miről van szó!

Saoirse Ronan

Valószínűleg sokan emlékeznek az Atonement (Vágy és vezeklés) című filmre 2007-ből. Ebben a főszereplő testvérpárból az idősebb lányt Keira Knightley alakította, a fiatalabbat egy ír kislány, Saoirse Ronan. Örömmel jelentjük, hogy közben ő is egy szexi, 19 éves csajjá serdült, aki továbbra is sikeres színésznő. Legutóbb a Twilight szerzőjének új könyvén alapuló The Host (A burok) című filmben szerepelt, aminek a bemutatója most márciusban volt. Ronan ennek az egyik eseményén viselte a fenti piros, hintalovas ruhát, aminek mintáját szintén nem nehéz pizsamán elképzelni.

Fergie

A Black Eyed Peas énekesnőjéről a fenti fotó a Nickelodeon tévécsatorna évi rendes Kid’s Choice Awards díjkiosztóján készült márciusban. Fergie úgy választott ruhát Mary Katrantzounál az esemény előtt, mintha előre tudta volna, milyen színű lesz a fotófal, bár gyerekműsoros díjkiosztón nyilván nem lehet melléfogni a gyerekesen harsány színekkel. Akármennyit néztük ezt a ruhát a nagyításban, Nemót nem találtuk meg rajta, csak a szemünk fájdult meg.

Rita Ora

Rita Ora ruhájának mintája csak messziről tűnik gyerekpizsinek: ő annyiban kilóg a sorból, hogy az anyagon szeszélyesen szétszórt rajzok nem a gyerekek világára utalnak, hanem a klasszikus tetoválásokat idézik. Van köztük koponya, rózsa, fecske, nyíllal átlőtt szív, stb. A Rihannától néha megkülönböztethetetlen brit énekesnő a biztonság kedvéért egy elég konkrét térdcsizmát vett combközépig érő ruhájához, csuklóján van vagy egy negyed kiló arany, nyakában meg egy övön lógó gigamedál, amit az ember először keresztnek néz, pedig nem az.

Chloe Sims

Chloe Sims alól mindenki fel van mentve: ön se csodálkozzon, ha még nem hallott róla, egy nem igazán ismert brit realitysztárról van szó. Ruhája viszont annyira pontosan illik a gyerekpizsis trendbe, hogy nem volt szívünk kihagyni, inkább kihagytuk helyette Karolína Kurkovát, akinek hasonló, de pisztolyos ruháját a múlt vasárnapi heti trendben úgyis említettük már, bár ebbe a cikkbe is simán belefért volna. Chloe Sims mindenesetre képregényesen akar jópofa és szexi lenni egyszerre, de mondjuk a fülbevalója se semmi, kár, hogy az egyik kicsit el van fordulva.

Katy Perry

Ön szerint ki néz ki a legjobban?

A hatodik celeb pedig Katy Perry, aki egy I Create Music Expo nevű rendezvényen volt most április második felében, szintén egy olyan ruhában, ami remekül passzol a gyerekpizsamás trendbe. A Suno cég kreációját jókora mobiltelefonok díszítik, szintén szeszélyesen össze-vissza dobálva (a szegélyeken más minta van, de ez nyilván nem zavar be senkinek). Hogy a telefonokhoz hogy jön ez a fémháromszögekkel kirakott szandál, azt szerintünk nem kötelező megfejteni tudni, reméljük mindenesetre, hogy Katy Perry, azon kívül, hogy jópofán öltözik, most már hamarosan az esemény nevének megfelelően újra kreál egy kis muzsikát is, mert az ember lassan elfelejti, hogy Perry eredetileg énekesnőként robbant be. De egyelőre a külsőre koncentráljunk: ön szerint melyik nőnek áll a legjobban a pizsamás trend?