A héten ért véget a részben Robert de Niro által alapított, több napig tartó Tribeca filmfesztivál New Yorkban, ezért ma a heti trendben ezen rendezvény sztárparádéjából válogattuk ki a hat legjobb nőt. Fotóösszeállításunkban azokat a hírességeket nézheti meg, akik a legfeltűnőbben, legelegánsabban, legszexisebben öltöztek fel a sok-sok premier, vetítés és buli valamelyikén.

Caroline Correa

Caroline Correa egy brazil színésznő, aki 2004. óta próbálkozik befutni Hollywoodban. Benne volt ugyan az egyik Csillagok háborúja-filmben és az egyik Halálos iramban-filmben is, de úgy látszik, modellként jobban megy neki: mostanában a Magnum cég új fagyiját népszerűsíti. Tette ezt a Tribeca filmfesztivál egyik rendezvényén egy színarany, 24 karátos ruhában, amit Zac Posen tervező külön erre az alkalomra készített ilyen elegánsra és mélyen dekoltáltra. A végeredmény egyszerűen lélegzetelállító, természetesen több fotónk is van róla, csak akkor látja mindet, ha a képre kattint!

Karolína Kurková

A Victoria’s Secretnél berobbant, már 29 éves cseh szupermodell is részt vett a Tribeca filmfesztiválon, bár a filmiparban még annyi babér sem termett neki, mint a fent bemutatott Caroline Correának. Viszont közel lakik (pontosan New York TriBeCa nevű részén), és szeret bulizni, akkor meg miért maradt volna otthon? A fenti, V alakban dekoltált miniruhát a filmfesztivál egyik megnyitó partijára vette fel, amiben annak ellenére néz ki remekül, hogy olyan, mintha egy zakóra húzott volna rá egy miniszoknyát. De a kedvencünk tőle egy géppisztolyokkal díszített ruha, amit bőrdzsekivel csak úgy az utcára vett fel egyik nap, ezt a képre kattintva tudja megnézni. És persze nem hiányozhatott Kurková a Vanity Fair Tribeca-partijáról sem, ott egy szintén dekoltált, diszkréten hasat villantó, fekete szerelésben volt.

Sienna Miller

A fene tudja, hogy egy divatlap minek tart folyton filmes partikat, de ahogy az Oscar-kiosztó után is az egyik legfontosabb buli a Vanity Fairé, úgy a Tribecán is ők vonzották a legtöbb sztárt a partijukkal. Kurkován kívül jelen volt még egy seregnyi celeb, de közülük az újabban kicsit elfeledett Sienna Millert emeljük most ki, akinek filmjei valahogy nem igazán durrannak nagyot mostanában, pedig a New Yorkban született, de Londonban felnőtt színésznő így 31 évesen is simán hozzá azt a naiv bájt és visszafogottan szexi megjelenést, ami híressé tette. Lehet, hogy most már valami másra lennénk inkább kíváncsiak tőle? A tavaly nyáron szült kismama mindenesetre egy fekete alapon fekete virágos ruhát viselt az eseményen egy fekete-piros retiküllel. Pár nap múlva egy paparazzó taxira várás közben is lefotózta, és Miller ekkor is remekül nézett ki fekete-fehér blúzban-blézerben, világoskék, bokáig érő nadrágban, sötétkék tűsarkúban és vörös napszemüveggel. Meg egy gigantikus Prada táskával, természetesen.

Evan Rachel Wood

Sok olyan terhes nő van, aki valamiért csak a hasát fogva hajlandó fényképezkedni – úgy látszik, Evan Rachel Wood is közéjük tartozik. Megjelenése a Case of You című film premierjén egyébként is elég kismamás volt ahhoz képest, amit megszokhattunk tőle, bár a 25 éves színésznő orrában azért most is ott van egy diszkrét gyémántpiercing. Ebből a bútorkárpitra emlékeztető anyagból mindenesetre a Dolce & Gabbana készítette el ezt a kicsit asszonyos, földig érő ruhát. Wood a filmfesztivál egy másik rendezvényén jóval művésznősebb volt egy sötét klepetusban és hatalmas nyaklánccal.

Kate Hudson

Goldie Hawn lánya az utóbbi időben jobbára csak a Glee című sorozatban szerepel, de most a Tribecán bemutatták egy új mozifilmjét is. A The Reluctant Fundamentalist című politikai thrillerben Kiefer Sutherlanddel játszik együtt. A 34 éves Kate Hudson a még mindig nagyon divatos, és minden alkalomra bevethető fehérben érkezett filmjének premierjére a fesztiválon. Ez a szokatlan, arannyal-ezüsttel díszített, Jenny Packham által tervezett ruhadarab gyakorlatilag egyetlen hatalmas, kötött garbó, csak éppen a pulóver alja leér térd alá – és közben remekül áll viselőjének. Hudson a mutatóujjára húzott hozzá gyűrűt, és szintén fehér, Casadei körömcipőt viselt.

Naomi Watts

Ki volt a legjobb?

És a hatodik kedvencünk a Tribeca filmfesztiválról Naomi Watts, aki mert és nyert. Az Alexander McQueen ruhái gyakran szinte hordhatatlanul bizarrak, de ez a kaleidoszkópos, templomablakra emlékeztető mintával díszített darab remekül áll Wattsnak, annak ellenére, hogy meglehetősen ormótlan magassarkút vett hozzá. Az is kétségtelen, hogy a frizurát aznap nem spilázta túl, olyan a haja, mintha nem is lenne megcsinálva. Pedig megintcsak zseniális fülbevalói jobban érvényesültek volna, ha összefogja egy kicsit a frizurát, de végülis nem az Oscar-kiosztóról van szó, hanem csak egy filmvetítésről a Tribeca fesztiválon. Ha végignézte a fotókat, nyilván ön is eldöntötte már, a hat hölgy közül melyik lett a kedvence. Ha pedig már döntött, akkor igazán szavazhat is, klikkeljen a legjobban öltözöttre!