Egy apró lépés, a csípő elforgatása, a féloldalas beállás, ezek azok a trükkök, amiket a modellek bevetnek, hogy a vörös szőnyeges eseményeken a lehető legelőnyösebb képek készüljenek róluk. Nézze meg, mennyit számít egy-egy ilyen mozdulat!

Sajnáljuk, a férfiak továbbra is azzal tehetik a legtöbbet azért, hogy jól mutassanak a vörös szőnyegen, hogy szépen felöltöznek, és, ahogy mindenki más, az egyik kezüket zsebre rakják, a másikkal pedig csinálnak valamit. Legrosszabb esetben zsebre rakják azt is.

A nők viszont egy rakás apró mozdulatot bevethetnek, ha átlagosból emlékezetessé szeretnének válni. Tudni kell, hogy mit akar az ember kihangsúlyozni, és onnantól kezdve csak megszokás kérdése, hogy előnyösen álljon be valaki.

Összeállításunkban olyan vörös szőnyeges képeket mutatunk, amelyek az egyes modellekről ugyanakkor készültek, viszont az egyik képen a modell figyel arra, hogy előnyösen álljon be, a másikon pedig nem. Óriásiak a különbségek – az alábbi képeken húzza el oldalra az elválasztót, hogy lássa, mekkorák!

Millie Mackintosh – szürke egérből szexi lány

Milile Mackintosh nem modell, hanem a Made In Chelsea című álreality egyik szereplője, egyébként a Professor Green nevű rapper barátnője. Nagyon érti, hogyan forgassa úgy magát, hogy ne tűnjön szürke egérnek, Paris Hiltonhoz hasonlóan kitolja a hasát és a fenekét, így oldalról még az is látszódik, hogy nemcsak sima magassarkú van rajta, hanem egy különleges, figyelemfelkeltő darab.

Georgia Salpa – egy kis forgás, és előjön a csípő

Alap, hogy az sosem szerencsés, ha valakit teljesen szemből fotóznak. A 28 éves, görög származású modell, Georgia Salpa úgy dobta fel a fotóját, hogy oldalra fordult, és úgy megcsavarta a testét, hogy annyira elkeskenyedett, mintha súlyos photoshopolás áldozata lenne.

Adele Silva – kissé behajlított láb

Nem muszáj teljesen elfordulni, ha különösen jól akarunk mutatni egy fotón, Adele Silva, az Emmerdale című szappanopera egyik szereplője azt mutatta meg, hogy néha elég egy kicsit az egyik lábat behajlítani, és a másik mögé rakni. Máris magabiztos színésznőnek fogunk kinézni, és nem egy vicsorgó kiskutyának, aki éppen ki akarja kapni a kezünkből a legjobb falatot.

Verity Rushworth – ha zavarja a túl rövid ruha

Verity Rushworth szintén az Emmerdale egyik szereplője. Tőle azt tanulhatjuk meg, hogyan leplezzük, ha kicsit feszélyezve érezzük magunkat, mert szokatlanul rövid és kivágott ruhát vettünk fel. Szinte teljes hátraarc, és csak nézzünk vissza félprofillal a fotósokra. Máris úgy fogunk tűnni, mintha remekül éreznénk magunkat a ruhában.

Helen Flanagan – elő a mellekkel

Ha a dekoltázsunkat szeretnénk hangsúlyozni, akkor is az oldalra fordulás a legjobb fegyverünk. Különösen, ha olyan ruhában tesszük mindezt, mint Helen Flanagan glammodell. A ruhája már szemből is igen merésznek tűnik, oldalra fordulva pedig komoly betekintést enged a dekoltázsába.

Jessica-Jane Clement – villantáskombó

Helen Flanagantől megtanultuk, hogyan mutassuk meg jó mélyen a dekoltázsunkat, Jessica-Jane Clement műsorvezető/glammodelltől azt tanulhatjuk meg, hogyan tűnjünk teljesen meztelennek bokáig estélyiben. A dologhoz két dologra lesz szükségünk, egy oldalt eléggé kivágott estélyire, valamint arra, hogy úgy forduljunk, hogy minél többet mutassunk a kamerának oldalunkból.