Pénteken Berlinben elkezdődött az ön kedvenc új sportjának első Európa-bajnoksága. A koncepció egyszerű és nagyszerű: meztelen női fociról van szó. Gyanítható, hogy sokak álma teljesül be az alábbi fotóösszeállítással.

A berlini Palais am Funkturmban pénteken megkezdődött a meztelen női futball első Európa-bajnoksága. Az eseményről egyelőre elég szűkszavú híranyag érkezett, de annál több fotó, amit nyilván nem sokan bánnak, hiszen ha van olyan sport, amiről olvasni nem érdemes, de nézni annál izgalmasabb, akkor ez az.

Mindenesetre szinte megszoktuk már, hogy ha nyilvánosan meztelenkedő nőket látunk, akkor egy újabb Femen-akcióról van szó – hát ezúttal nem ez a helyzet, itt nincs politikai tartalom, senki nem tiltakozik semmi ellen (sőt). Nem tudjuk azt sem, hogy hány meztelen női focicsapat érkezett az eseményre Berlinből Európa különböző országaiból, de az biztos, hogy Németországban nagy hagyománya van az FKK-nak, azaz a nudizmusnak.

Persze itt azért nem teljesen erről van szó, hiszen az FKK-s meztelenkedés eredetileg egy teljesen szexmentes dolog, ez az Eb pedig elég direktben a férfiak erotikus jellegű szórakoztatásáról szól, elég, ha annyit mondunk, hogy a hölgyek sztriptízzel melegítettek be a labdarúgáshoz. És egyébként sem volt az összes játékos meztelen, volt, aki magán hagyott egy-egy szexi bugyit vagy akár melltartót. Kattintson, nézze meg a nemes versengést!