A hét legtöbb hazai celebet vonzó eseménye a Viva Comet gála volt, amin ráadásul jelen volt a Velvet-olvasók két olyan kedvence is, akik az ilyen ki-a-legszebb-szavazásokat, mint amilyen ebben a cikkben is lesz lejjebb, folyton megnyerik. A gyönyörű és külföldön is sikeres Palvin Barbaráról és Osvárt Andreáról van szó, akiknek talán óperencián túli tapasztalataik révén előnyük van egy ilyen eseményen, és könnyen ragyogják túl azokat a női hírességeket, akik az év nagy részét itthon töltik. Kiválasztottuk a gála hat legcsinosabb nőjét, és most Palvint Osvárttal szemben is versenybe küldjük – kíváncsian várjuk, ebben a heti trendben kit választanak majd meg kedvencnek. Nem lesz egyszerű a döntés, mert természetesen a többi hölgy is kitett magért. Nézzük!

Palvin Barbara

A külföldön sikert sikerre halmozó, itthon saját graffitivel pózoló Palvin Barbara modellkarrierjének köszönhetően egyrészt abból él, hogy hihetetlenül néz ki, másrészt hatalmas gyakorlatot szerezhetett már a vörös szőnyeges megjelenésekből, Cannes-ban is ott volt már megint. Csütörtök este a Cometen egy olyan fekete estélyi volt rajta, amitől szinte a végzet asszonyának tűnik a még mindig csak 19 éves lány, hiszen a fazon remekül kiemeli nőies alakját. Nagy haj, vékony derék, széles csípő, hosszú lábak, elegáns uszály – tökély.

Osvárt Andrea

A sokáig Olaszországban dolgozó magyar színésznő most már Hollywooddal kacérkodik, de ő sokkal kevésbé vette dívásra a figurát, mint Palvin. Ez a pasztellszínű miniruha a kevesebb=több elv alapján működik, teljesen jól elvan vele együtt egy hasonló, de mégsem 100%-ig passzoló tűsarkú és táska. A szintén egyszerű frizura és a kiegészítőtlenség miatt ez a szett a szemet emeli ki a legjobban: a pasztellszínek közül sötétlik elő az igéző tekintet. Ilyen az, amikor egy smink csinálja meg az öltözéket.

Lola

Megdöbbentő, hogy mennyire hasonlít Osvártra Lola – mintha összebeszéltek volna öltözködéskor. A ruha alapszíne nagyon hasonlít, a hajszín, a frizura, még a füstös szemsmink is hasonló, az est végére valószínűleg csak az alkoholtól tartózkodó Aleska Diamond tudta őket megkülönböztetni egymástól. Mert különbségek azért vannak: Lola egy fekete, szegecses retikült választott, ruhája ujjatlan, viszont majdnem földig érő, és hátul érdekesen ki van vágva.

Iszak Eszter

Iszak Eszternek mindenképpen itt a helye a hat legjobban öltözött között, hiszen Magyarországon már önmagában jópontot érdemel mindenki, aki mer egy kicsit kockáztatni, újítani, kalandozni öltözködésében. Persze aki bevállalós, annak itthon valahogy az esetek többségében nem túl jó az ízlése, de szerintünk Iszak Eszter most teljesen jól eltalálta (Szabó Zsófi kicsit kevésbé). A szandál talpából mondjuk smirglivel levettünk volna vagy két-három centit, de egyébként remekül illik a lábbeli a furcsa felsőrész divatosan szimmetrikus mintáihoz. Az Eurovízión a norvég énekesnőnek volt majdnem pont ugyanilyen a haja, neki is remekül állt, Iszak Eszternek is tökéletes frizura.

Nagy Adrienn

Az Adri művésznéven fellépő énekesnő a Viva Cometre úgy érkezett, mintha egy nyári garden partira lett volna hivatalos, de ez egyáltalán nem baj, ha az ember ilyen jól tud kinézni egy képzeletbeli nyári garden partin. A fehér divatszín már jó ideje, és mint fent már említettük, a szimmetrikus minták is nagyon mennek szintén jó régóta, csak persze akkor a legesélyesebb, hogy az ember mellényúl, ha nagyon görcsösen szeretné követni az aktuális trendeket. Hát szerintünk mellényúlásról ezúttal szó sincs itt, sőt, azt is szeretjük, hogy ehhez a ruhához nincs semmi különösebben komplikált vagy feltűnő frizura, smink vagy kiegészítő. Nagy Adrienn természetes és visszafogott volt, mint akinek van annyi önbizalma, hogy elhiggye magáról, hogy különösebb trükkök nélkül is elég jó a megjelenése.

Sarka Kata

Ki nézett ki a legjobban?

Minden héten hat hölgyet mutatunk a heti trendben, úgyhogy ezúttal is ennyi a létszám: a szavazásba már csak Sarka Kata fért bele. Rajta kívül még rengeteg más Comet-látogatót is megfigyelhet a galériában, úgyhogy mindenképpen érdemes végiglapozni a fotóösszeállítást, de előbb még legeltessük a szemünket egy pillanatra Hajdúné öltözékén (és ne a dekoltázsán). Ha ehhez a színkombinációhoz Sarka valami fehér alapon élénk sminket csinált(atott) volna, fenék ide, mellek oda, tuti mindenki Ronald McDonaldnak nézte volna. De úgy látszik, piros-sárgát lehet úgy is hordani, hogy az ne tűnjön gyorséttermi egyenruhának, hanem szexi legyen, friss és fiatalos (nem mintha Sarka Kata rá lenne szorulva, hogy fiatalítsa magát). A táskájába nem vagyunk éppen szerelmesek, de lehet, hogy csak mi keresünk csomót a kákán is – ha ön megengedőbb Sarka Katával, szavazzon rá! De természetesen csak azután, hogy végigkattintgatta fotóösszeállításunkat.