Bikiniket mutatunk ebben a cikkben, sokat, és mindet többé-kevésbé híres nőn. A nagy tanulság: idén nyáron is a háromszögek a legdivatosabbak. De hogy mennyire, azt hadd mutassa be hét énekes, illetve celeb.

Ebben a hónapban már eddig is többször adott hírt a Gumicukor arról, hogy egyes celebek merre nyaralgatnak. Rita Orát és félrecsúszó bikinifelsőjét például Ibizán láthattuk, míg Victoria Silvstedt volt playmate Saint-Tropez környékén vadította a bámészkodókat. Ebben a fotóösszeállításban ők is benne vannak, Paris Hiltonnal együtt, akinek a kiskutyája megtámadta a celeb dereka köré erősített szárongot, de nem hiányzik a Glee-ből ismert színész-énekesnő sem, Lea Michele, aki éppen Mexikóban piheni ki az egész éves sztárságot.

Ő egy olyan fotót tett közzé magáról a Twitteren, aminek mértani középpontjában pontosan a dekoltázs van: ez nem lehet véletlen. Michele egyébként fehér bikinialsót visel és tengerkék felsőrésszel, de nem ő az egyetlen, aki mintha egymástól függetlenül válogatta volna ki a fürdőruha két részét.

Kendall Jenner a Kardashian klán egyik tagja, Kim Kardashian féltestvére például egy egyszerű fekete bugyihoz az USA zászlajának mintáival díszített felsőrészt vett, valószínűleg a függetlenség napjának tiszteletére. Reméljük, augusztus 20-án itthon is lesznek szép számmal kalocsai mintás ruciban fürdőző lányok! (Disclaimer: csak vicceltünk.)

Kié a legjobb bikini?

A legegyszerűbb fazonú fürdőruhát Julia Pereira modell vette fel, miközben Miamiben csobbant egyet az óceánban. Neki aztán tényleg nincs szüksége arra, hogy túlságosan agyoncifrázza a dolgokat, egy ilyen tökéletes alakra egy sima fekete bikini bőven elég. Na nem mintha Victoria Silvstedtnek rossz alakja lenne: ő mégis feltűnő citromsárga fodrokat vett magára. Ennek oka az is lehet, hogy a svéd származású volt playmate most saját fürdőruhamárkát indított útjára, és erre ilyen módon is szeretné felhívni a figyelmet.

A galéria végén pedig Michelle Hunziker olasz-svájci tévés személyiség látható, aki több, mint egy évtizedig volt Eros Ramazotti felesége. Ő most új élettársától várja ősszel születendő kisbabáját, de Ligúriában, az olasz Riviérán ettől még egy jópofán tarka, oldalt megkötős bikiniben hagyta, hogy fényképezzék a lesifotósok.