A héten ért véget San Diegóban a Comic-Con nevű esemény, ami elvileg a képregényekről szól, de a legnagyobb figyelem a résztvevő filmsztárok miatt irányul rá, akik általában azért vannak ott, mert olyan filmekben szerepelnek, amik képregények alapján készültek. Az idei fesztivál befejeztével ebben a heti trendben a résztvevő hírességek közül a legjobb hat nőt mutatjuk. Olyan nagy nevek vannak köztük, mint Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson és Halle Berry. Melyikük nézett ki a legjobban?

Lily Collins

Kezdjük Phil Collins lányával, aki 1989-ben született, így első kézből túl sok emléke nem lehet a ’90-es évek divatjáról. Ennek ellenére ezt az évtizedet idézi diszkrét haspólója, amit mintha egy trolibusz üléshuzatából szabtak volna. A felsőhöz passzoló short a legfontosabb zónát feketével emeli ki, a Paper London nevű márka tervezőinek gratulálhatunk az ötletért. Mindenesetre így még jobban megy a szetthez a fekete Brian Atwood-körömcipő. Kattintson a képre, mert mindegyik celebről több fotónk van, ha nem klikkel, nem lát mindent!

Scarlett Johansson

Scarlett Johanssontól nem idegen a szuperhősök világa, és a szuperhősök kedvelői természetesen szintén rajonganak a nőies formákkal megáldott színésznőért. Johansson legközelebb az Amerika Kapitányból készült filmben fog szerepelni, valószínűleg egy teljesen másmilyen jelmezben, mint ahogy a képeken látható. A tiritarka-neonszínű, de remekül testhezálló Versace-ruha izgalmasan emeli ki a fent már említett formákat, igaz, a hegyes orrú boszorkánycipő kicsit szigorú ehhez a nyárias viselethez.

Sandra Bullock

Scarlett Johanssonnal ellentétben Sandra Bullock nem megmutatni, hanem álcázni próbálja alakját, pedig szerintünk különösebb szüksége azért nincs neki ilyesmire. Mindenesetre ezek az oldalt fekete ruhák pontosan arra valók, hogy a sziluett keskenyítésével vékonyabb derekat és kisebb feneket csináljanak viselőjének. Ezt a vörös változatot Roland Mouret tervezte, és ha a vörös-fekete színkombinációról nem ugrik be önnek automatikusan a francia kártya, akkor a hastájék csúcsára állított rombuszáról mindenképpen be fog. Mindenesetre Sandra Bullock szerintünk remekül néz ki ebben a káró dáma-jelmezben is.

Kat Graham

Kat Graham szintén 1989-ben született (mint Lily Collins), de fiatal kora ellenére nagyon meggyőzően adja a szexuálisan érett domina figuráját. Ehhez segítségére van ez a tessék-lássék módon összecipzározott kékeslila bőrruha, ami alatt mintha egyáltalán nem lenne fehérnemű (persze bugyi biztos van). Reméljük, jól működött a légkondi a Comic-Conon, különben annak ellenére elég meleg lehetett ebben a hosszú ujjú darabban, hogy gyakorlatilag köldökig nyitott. Egyszerű frizura, démonian füstös szemsmink – és már kész is van a felejthetetlen öltözék. Kat Graham egyébként a Vámpírnaplók című sorozatban szerepel.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence már azzal bekerült a hírekbe a héten, amikor meglátta Jeff Bridgest, de mi nemcsak azért vesszük most elő még egyszer, mert generációja legnépszerűbb, legtehetségesebb és legsikeresebb színésznőjének számít, hanem azért is, mert Lily Collinshoz hasonlóan ő is a haspólók rajongója idén nyáron. Ráadásul ő is egy fekete-fehér összeállításban szerepelt, a fekete alapszínű Proenza Schouler-felsőhöz egy elöl érdekesen felsliccelt majdnemminiszoknyát vett, ami kicsit olyan, mintha egy hatalmas virágszirmot tekert volna a csípője köré.

Halle Berry

Ki nézett ki a legjobban?

És a végére még egy Oscar-díjas színésznő, akinek első képregényes filmje nem sikerült túl jól: Halle Berry macskanőként annak idején még arany málna-díjat is kapott. Comic-Conos öltözéke viszont mindenképpen pozitív elismerést érdemel, egy egyszerű, de elegáns nyári miniruhában vett részt a fesztiválon, aminek a vállrészéről hátul bőven, köpönyegszerűen hullottak alá az anyag hullámai, kicsit világosabb szürkében, mint a ruha többi része. Berry egyébként kb. most tért vissza nászútjáról, nemrég ment hozzá Saint-Tropez-ben Olivier Martinezhez. Sandra Bullockkal karöltve ők egy másik generációt képviselnek, mint a másik négy hölgy, de vajon felnőtt-e már a ’80-as évek generációja a legnagyobb hollywoodi sztárokhoz? Lapozza végig a képösszeállítást, és szavazzon, önnek ki tetszik a legjobban!