Az idei szörf US Opennek elég nagy balhé és randalírozás lett a vége, de előtte azért voltak vidám pillanatok is. Nyilván a dolog versenyrésze is érdekes volt, de legalább ilyen jó volt, hogy a koncerteken bikinis csajokat szörföztettek a tömeg tetején.

A kaliforniai Huntington Beachen a hatvanas évek óta rendezik meg azt a bő egyhetes szörfversenyt, amit ma már úgy ismernek, hogy US Open of Surfing. Minden évben vannak balhék, a legtöbbször viszont kimerül a dolog abban, hogy a szörfösök iszonyatosan összeszemetelik a várost.

Idén viszont akkora huligánkodás és toitoiborogatás lett a bulibül, hogy a rendőrök több embert is letartóztattak. Természetesen a helyiek totálisan kiakadtak, és az egész rendezvénynek elég rossz szájízzel lett vége, pedig voltak azért olyan pillanatok is, amikor úgy tűnt, nem a vandálkodás miatt lesz emlékezetes a 2013-as verseny.

Nyilván maga a verseny is érdekes lehetett a szörf rajongói számára, Huntington Beach többek között arról ismert, hogy szinte egész évben állandó a hullámok minősége, ezért például jól tervezhető ide egy verseny, nem kell attól tartani, hogy nem lesznek megfelelőek a hullámok.

Számunkra viszont sokkal érdekesebbek az egyéb kísérőprogramok, mint például a koncertek. A filmekből, klipekből, képanyagokból úgy vettük észre, hogy a szörfözéshez alapvetően három dolog kell, szörfdeszka, hullámok és bikinis csajok. Lehetőleg a legutóbbiból legyen a legtöbb, egy idő után az első két feltétel már nem is olyan fontos.

A US Openen sem volt ez másképp, rengeteg csajos fotó jelent meg a képügynökségeknél, amelyek közül kiemelkedtek azok a felvételek, amiken szörfös csajok a koncertek alatt a tömeg tetején szörföztek. Volt, hogy csak felfeküdtek a tömegre, de olyan is volt, hogy effektíve szörfdeszkán állva vitették magukat a néppel.