Nézze meg az atlétika vébé jócsajait!

2013.08.15. 14:45
A napokban tartják a tizennegyedik atlétika világbajnokságot, ezúttal Moszkvában. Természetesen nem minden versenyző számít izomkolosszusnak, bőven akadnak köztük kifejezetten csinos sportolónők is - közülük válogattunk néhányat, hogy a saját szemével is meggyőződhessen erről. A nők között akadnak futók, magas- és rúdugrók, valamint hétpróbások. Nem egy közülük világbajnok is lett, vagy korábban volt.

Ahogy korábban megemlítettük az úszó-világbajnokság kapcsán is, azért a versenysport nyilván többről szól, minthogy valakinek feszes legyen a feneke a strandon, és ne legyenek türemkedő zsírpárnái a hasán, ahogy itt a divat se számít az elsődleges szempontnak egy-egy ruha kiválasztásakor (bár kétségtelen, hogy azért közrejátszik). Ebben az összeállításban  többségben vannak az orosz sportolók, de került bele német, amerikai és persze egy magyar is, a magasugró Szabó Barbara, akinek sajnos nem sikerült bekerülnie a döntőbe.

A Dél-Koreában megrendezett atlétika vébé kapcsán szintén összeszedtük a legjobb csajokat, ott bekerült a galériába néhány komoly hiányzó is, meg egy-két olyan sportolónő is, akik ugyan már visszavonultak, de nem maradhattak ki egy ilyen összeállításból. A legszebbek között mindig felidézik Allyson Stokke, rúdugrónőt, Amy Acuff magasugrót, aki szerepelt több férfimagazinban is, a paraguayi Leryn Francót, aki kifutókon modellkedik vagy naptárakon szerepel, vagy az orosz Daria Klisinát, aki még az atlétika pályán is mindig kifogástalanul nézett ki.