Kerekebb csajokkal rendeztek divatbemutatót, amire jutottak bőrgatyás férfitáncosok, bikinis Molnár Anikó, és rengeteg más is. Őszinte mosolyok és lelkes plus size modellek a kifutón, körítésként pedig cukrászdaszerűség, edzőgép és lézerfegyverek a divatshow-val párhuzamosan megtartott, kissé még fapados expón.

Szombat délután egy pesti szórakozóhelyen tartották a Dundi és Dögös divatbemutatót. A Velvet hatalmas erőkkel vonult a helyszínre, hogy megörökítsük a történelmi eseményt. Az este háziasszonyának Szkiba Zsuzsannát választották, aki nemzetközileg is ismert divatblogger, valamint modellként megjelent Molnár Anikó is, aki nemrég fedte fel, hogy egy nála másfél évvel fiatalabb férfival van együtt. Zsűritagként mindketten részt vettek egyébként a legutóbbi plus size szépségkirálynő választáson is, amit a Várban rendeztek meg.

Az este meglepetés műsorral indított, mielőtt ugyanis a teltebb modellek a kifutóra léptek volna, Linda Démon énekelt, és felbukkant mögötte három tűsarkúba és bőrruhába öltözött férfi is, akik lelkesen pózoltak, miközben az énekesnő igyekezett felpörgetni a hangulatot. Mi az ilyesmin mindig nagyon jól szórakozunk, nemrég össze is gyűjtöttük a legjobb transzvesztita előadókat is, köztük Szecsődi Karival, Angéla Dívával vagy Betty Blue-val. Majdnem egy évvel ezelőtt tartottak egyébként Miss Red Diamond néven transzvesztita szépségversenyt is.

Ezután kezdődött a divatbemutató. Ami első percben is feltűnő volt, hogy milyen mosolygósak a modellek: egy átlagos szépségversenyen vagy divatshow-n általában mindenki fakó arccal vagy erőltetetten vicsorogva sétál végig – ezúttal viszont őszintének tűnt minden gesztus. Így aztán nem meglepő, hogy végig jó hangulatban telt a este. Külön értékeljük, hogy nem vacakoltak a bikinis körrel, hanem rögtön az elején bedobták. Emellett nem voltak felesleges leállások, bénázások vagy fennakadások. Nézze meg a galériánkat és a videónkat!