Szombaton mutatták be a Tháliában A férfiagy – avagy nincs itt valami ellentmondás? című egyszemélyes vígjátékot, melynek egyetlen szereplője Csányi Sándor, aki arra keresi a választ, hogyan gondolkodnak a férfiak. Ebben a heti trendben arra keressük a választ, hogy vajon a főszereplő laza szettje, Vajna Tímea kis feketéje, vagy Soma szürke szettje a legjobb? Többen nem vették komolyan a vörös szőnyeges pózolást, vagy legalábbis az öltözékükön nem tükröződött, de azért volt, aki puccba vágta magát az este tiszteletére.

Gubás Gabi

A színésznő csak nézőnek érkezett, de komolyan vette a dress code-ot, rá egyébként sem jellemző, hogy farmer-trikó párosban pózolna a vörös szőnyegen. Szombat estére fekete nadrágkosztümöt választott, hozzá egy zsabós blúzt, és bár igen meleg volt, csizmát húzott. A táskát mi nem érezzük a szetthez illőnek, de ha önnek tetszik ez a kikacsintás, szavazzon majd a cikk alján a művésznőre!

Csányi Sándor

A darab egyetlen szereplője vagy a gyors átöltözésre készült, vagy csak nem szeret öltözködni, mindenesetre az ing-farmer szerelést választotta. Túl sok izgalmasat nem találtunk a szettjében, de azért egy karkötőt felhúzott, és a kigombolt ingtől jól látszik, hogy nyakláncot is vett. Csányi márciusban a Thália egy másik premierjére kapucnis pulcsiban érkezett, ahhoz képest ez erőteljes fejlődés. Ha szereti, hogy Csányit nem érdeklik a konvenciók, szavazzon rá!

Nagy László

A legendás jobbátlövő gyakorlatilag bármit felvehet, istenien néz ki. Most egy csíkos ingben, farmerben és ingéhez passzoló cipőben érkezett a bemutatóra. Mintás öve kicsit feldobja a szettjét, amihez jól illik a laza, enyhén hátranyalt séró és a borosta. Ha ön szerint bőven elég ennyire felöltözni egy bemutatóra, szavazzon a Veszprém játékosára!

Spitzer Gyöngyi, Soma

Az életművész, ezotér guru, szakácskönyvíró, párkapcsolati tanácsadó és énekesnő szürke ruhát választott a nap tiszteletére. Az egyberuha jótékonyan hangsúlyozza kebleit, hossza miatt pedig jól látszanak Spitzer szép vádlijai. A művésznő narancsos kiegészítőkben gondolkodott, a nyaklánc, a cipő és a karkötő is az ősz színeiben pompázik. Szerencsére a haja a régi göndörségében tündöklik, mi nem szerettük a businesswoman fazont, bár ő lelkesen beszélt róla. Ha önnek Soma stílusa jön be, mindenképpen rá voksoljon!

Karafiáth Orsolya

A költőnő, akit leginkább a parókák szerelmeseként ismerünk, szereti a feketét. Estére egy visszafogott egyenes barna modellt választott, hozzá egy decens trikót, ami alól frivolan átsejlik a melltartója. A fekete, fodros, '20-as éveket idéző szoknyát az öv dobja fel, a hozzá választott cipő kövekkel díszített. Bár mi más gyűrűt és órát választottunk volna, ennyi játékosság belefér Karafiáth szettjébe, így szavazzon rá, ha az extravagáns költőnő volt a legjobban öltözött azon az estén!

Fodor Annamária

A színésznő színeihez jól illenek a barna tónusok, a kabátka anyaga és fazonja is izgalmas, a fekete, egyszerű trikó nem tereli el a szemet a szép és különleges felsőrészről. A fiatal színésznő barna tűsarkút és fekete nadrágot vett, és egy szép fülbevalóval hangsúlyozta hosszú nyakát. A laza, csak díszítő funkciót betöltő öv tompítja a feketeséget, és szépen strukturálja az alakot. Ha önnek ez az egyszerű és letisztult szerelés tetszik, szavazzon bátran a csinos bábművészre!

Vajna Tímea

Ki öltözött fel a legjobban?

A frissen esküdött asszony, akinek megadatott, hogy Antonio Banderassal rophatta a lagziján, a kis feketét választotta az estére, és természetesen magával vitte élete párját, a magyar filmesek rettegett urát, Andy Vajnát is. A filmipari szakember szettjére most nem lehet szavazni, azt gondoljuk, hogy ő komolyabb ember ennél. Az olaszos stílus kedvelője lehet egyébként, a bebújós cipő, a trikó fölé vett zakó farmerrel kombinálva az olaszok kedvelt ruházata, talán csak a sál hiányzott a szettből. Visszakanyarodva asszonykájához, a műbőrrel kombinált tapadós ruha ugyan némi kiegészítőért kiállt, Vajna azonban csak egy nubuk csizmát választott hozzá. A nude színű rövid körmök idén divatosak, a frizura laza és hullámos. Ha önnek Vajna csinos alakján feszülő ruha tetszik, szavazzon bátran rá!