Ez egy olyan kvíz, amiben a kérdések olyan egyszerűek, hogy a rendelkezésre álló 12 másodperc elvileg mindenkinek simán elég ahhoz, hogy a négy válasz közül a helyeset kiválassza. De van egy nehezítés. A kérdés és a válaszok között mindig ott egy fotó, rajta egy (vagy több) szexi csajjal. Most kiderül, hogy figyelmen kívül tudja-e hagyni a női bájokat, ha éppen valami másra kell koncentrálnia, vagy önt is simán meg tudják vezetni a csajok egy kis mellbedobással.

15 kérdésből áll a teszt, ezért igazán nem fog sok értékes időt elrabolni a napjából. Garantáljuk, hogy a kérdések roppant könnyűek, az általános iskolai tananyag alapján simán megválaszolhatóak. Fotók és időkorlát nélkül garantáltan ön is mind a 15-öt helyesen válaszolná meg, ezért igen beszédes lesz a végeredmény: kiderül, hogy az enyhe stressz és a jó nő kombinációja mennyire rontja az ön teljesítményét. Ha egyet-kettőt mellékattint, az még simán belefér, de ha ötnél több rossz választ ad meg, akkor valószínűleg jobb, ha az életben soha nem hoz fontos döntést szexi nők jelenlétében. Egyébként ha szereti a fotókvízeket, kattintson ide, mert itt is van egy, és ebben is van pár jó csaj!

Minden kérdés megválaszolására 12 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »