Ugyan idén pár jó hang is akad végre az X-faktorban, de nem elég egy műsort patent énekesekkel eladni. Úgyhogy a stylistok kitettek magukért, és a női lábakra helyezték a hangsúlyt a hétvégi adásokban. Tóth Gabi mindent vitt és mutatott, a lábfetisiszták nagy reménysége pedig Péterffy Lili lehet. Nézze újra a lényeget fotókon!

Lábak, lábak, lábak mindenhol, erről szólt nagy vonalakban az X-faktor első élő adáspárja szombaton és vasárnap. A tehetségkutató stylistjai ugyanis mindent elkövettek, hogy a versenyzőnők lábait előtérbe helyezzék, és ezt a legkönnyebben az egyetlen női mentornál, Tóth Gabinál érték el.

Tóth már eleve mindenki tudtára adta, nem lesz könyörület, ha lábmutogatásról lesz szó, ugyanis néhány napja magára tetováltatott egy harisnyatartót, és benne egy mikrofont. Ezt a mentorok szombati bevonulásakor látványosan be is mutatta (kontrasztos látvány volt a pesti taxisnak öltöztetett Alföldi Róbert mellett). Vasárnap fekete ruhában villantgatott Tóth, és valóban, rövid ruháinál komoly fényképezési rutin és bravúr kellett, hogy ne látszódjon a bugyija.

Ennél egy fokkal visszafogottabb volt a műsort vezető Lilu, aki ugyan mindkét nap megmutathatta formás lábait, ez nem ment annyira a közízlés rovására, ruhái megfelelő hosszban értek véget. A versenyzők között egyértelműen Péterffy Lili vált a lábikra-bemutatás királynőjévé, szombaton versenybe is szállhatott volna Tóth-tal a legrövidebb ruha címéért (bár neki egy uszály hátul takart némi feneket és lábat). Vasárnap már ő is visszafogottabb ruhát kapott, de harisnyás, hosszú lábai még célkeresztben maradtak.

A többi versenyzőnél már kevésbé volt hangsúlyos a rövid ruha, a két 25 év feletti nő, a már nem pornózó Krasznai Tünde és Danics Dóra például nem is kapott ilyet. Eckert Anikónál igyekeztek sok lábat mutatni, ahogy valamennyit Batánovics Liliéből is láthattunk. Előbbinél a lábfetisiszták külön jól járhattak, ugyanis vasárnap mezítláb énekelt, utóbbi pedig a szombati nap egyik leglátványosabb dekoltázsát mutatta meg.

Ki mit tudott?

Az X-faktor szombati élő adásában a tizenkét döntőbe jutott énekes és csapat lépett fel egy-egy dallal, miközben már javában zajlott az sms-szavazás. Vasárnap pár töltelékprodukció után kiderült, a legkevesebb nézői szavazatot Eckert Anikó (Lányok kategória) és az MDC (Csapatok) kapta. A párbaj végén a mentorok döntöttek: 3:1 arányban Eckertnek szavaztak bizalmat, az MDC távozott. Mostantól a decemberi fináléig ez lesz a rendszer minden hétvégén.