Aktuális kvízünkbe érdekes, régi fotókat válogattunk, amelyeken fiúkat és lányokat láthat. Csak azt kell eldöntenie, hogy magyar, vagy külföldi fiatalokat örökített meg a fotós. Gyakorlógalériával készültünk, de anélkül sem lenne nehéz.

Rengeteg nyom lehet egy fotón, amely alapján megállapítható, hol készült az adott kép, de igyekeztünk különböző arcívumokból olyanokat gyűjteni, amelyekről nem olyan egyszerű ezt azonnal eldönteni. Kvízünkben ilyen fotókat talál, és csak annyit kell rávágnia, hogy magyar, vagy külföldi fiatalokat lát.

Bemelegítésképpen tessék, összeállítottunk egy galériát, amely megmutatja, nagyjából milyen felvételekre számíthat. Válogattunk bele képeket külföldi archívumokból, és a fantasztikus magyar régikép-megosztóról, a Fortepanról. Klikkolják!

És most kvíz!

Minden kérdés megválaszolására 14 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

És kivételesen, de tényleg igazán kivételesen, a kvíz anyagát itt is megnézheti, hogy a nagyítható képeket rendesen is lássa.