Megvolt a Halloween, és erre tekintettel azt gondoltuk, jó ötlet lenne a heti trendben most azzal a személlyel foglalkozni, akinek úgyis egész évben Halloween van: Lady Gagával. Összeszedtük az elmúlt egy hétből az énekesnő hat legdurvább szettjeit, és azt kellett megállapítanunk, hogy a mellek a legtöbb szettben igen hangsúlyos szerepet kaptak. Mutatunk hat tipikus és aktuális szerelést Lady Gagától, mondja meg, melyik a kedvence!

Vénuszos

Ez a fent jól dekoltált, és alul még jobban felsliccelt, vénuszmintás ruha a Dolce & Gabbana legutóbbi kollekciójából származik. Lady Gaga a múlt hét végén viselte Londonban, ott promózta ugyanis megjelenés előtt álló új albumát, az ARTPOPot. A szemüveggel együtt azonban az éneksnő kevésbé emlékeztet szexistennőre, sokkal inkább Emma Thompsonra a Harry Potterből. A szőke paróka ezen a héten gyakran előkerült, mint korábban meg is jegyeztük, Lady Gaga újabban szeret albínó állatokra hasonlítani. Sokkal inkább szexistennős volt azonban az énekesnő hétvégi fellépése a frappáns nevű G-A-Y melegbárban, ahol a műsor végén totál pucérra levetkőzött – erről a Huffington Postnál láthat képeket.

Szalagos

Jött a hétfő, jött egy szalagos ruha. Itt az inspiráció talán Vénusz után a Medúza volt, a mitológiai alak, akinek haj helyett kígyók tekeregnek a fején. Mindehhez repedezett vakolatsmink volt Lady Gagán, aki újabban előszeretettel tesz be egy karikácskát az orrába. Elég szomorúnak tűnt a hölgy aznap, talán azért, mert Katy Perry egyelőre sikeresebb nála a lemezeladásokban, vagy mert Do What U Want című új számát egy technikai szabály miatt nem veszik fel a brit slágerlistára.

Fejdíszes

És most a két fehér szerelés után jöjjön két fekete. Kedden Lady Gaga akkora tollakkal a fején ment el az ITV tévécsatorna stúdiójába, hogy a fejdísze majdnem ugyanolyan magas volt, mint ő maga. Átlátszó blúzban volt, melleit alig-alig takarja egy-egy díszítés, de végülis nem sokkal korábban Berlinben még ennél is többet mutatott a kebleiből az énekesnő. A cipője maga talpú, a nadrágja jó buggyos.

Maszkos

Szerdán Lady Gaga megint feketében ment ki az utcára, egy maszkkal kombinált, hatalmas kalapban. A Mátrix-filmekre emlékeztető, reverendaszerű kabát első pillantásra nagyon zordnak tűnik, de persze ebből is lehet villantani, csak most pont nem mellet, hanem combot. Lady Gagán csatos térdcsizma volt aznap, és amilyen hülyén viszi a táskáját, le mernénk fogadni, hogy töküres a ridikül.

Ernyős

Csütörtök este volt Halloween, de Lady Gaga ezen az estén se volt ijesztőbb, mint egyébként. Sőt, ekkor még magához képest kifejezetten csinos volt és nőies, ez a világos tónusokkal operáló ruha kicsit japános-gésás hangulatú, de szép dekoltázst is csinál viselőjének. És nem, mi sem tudjuk megmagyarázni, hogy ezt a hatalmas, őzlábgombára emlékeztető ernyőt minek kellett cipelni hozzá.

Drámai-kórházas

Melyik szett a legjobb?

Lady Gaga pénteken, azaz mindenszentek napján volt a legvisszafogottabb, de a képekről egyértelmű, hogy már megint előadta magát, amikor a fotósok elé került. Elvileg csak indult valahova a hoteljéből, de közben olyan átszellemült az arca, mintha éppen egy nagymonológot adna elő egy Shakespeare-drámából. Az átélés annyira jól sikerült neki, hogy a londoni hűvösben mellbimbói rendesen átütöttek ezen az egyébként visszafogott és eléggé antiszexi ruhán, ami hátulról úgy néz ki, mint azok a ruhák, amiket a kórházban a betegekre adnak néha. A szemöldöke megint szőke, a hajszínéről meg merjük remélni, hogy ez az eredeti, mert remekül áll neki. Ha még nem tette volna, nézze végig most a hat Lady Gagát a fotóösszeállításban, aztán szavazzon: önnek melyik jelmez tetszik a legjobban?