Nagyjából párhuzamosan promózza mostanság új albumát Katy Perry és Lady Gaga. Első friss kislemezük egyszerre jelent meg, a Roar Katy Perrytől mindenhol tarolt, Lady Gaga Applause című száma azonban enyhén szólva megosztotta a közönséget. Mindketten már a második kislemeznél tartanak, Perrynek már a teljes albuma is megjelent, a hírekben azonban mégis Gaga bukkan fel többször, általában ruhái miatt. Vajon ezen a téren is le tudja őt körözni Katy Perry? Megmutatjuk az ő legjobb szereléseit is a héten kicsúcsosodott kampányból, válasszon az alábbi hat szerelés közül!

Iskoláslány

A Prism című album megjelenése előtt nem sokkal Katy Perry az egyik legnézettebb amerikai talkshowban szerepelt, Jimmy Fallonéban. Az énekesnő iskoláslánynak öltözve ment el a műsorba, egészen konkrétan katolikus iskoláslánynak öltözve. Illetve az ájtatosságban mégsem vagyunk olyan biztosak, mert a zseniálisan giccses szentképpel díszített, House of Holland blúzhoz Perry egy mindennél frivolabb Belstaff miniszoknyát vett, ami alól folyamatosan elővillantak combjai. Nézze meg jobban, miről van szó a képösszeállításban – mindegyik szettről több fotónk is van!

Dzsungellány

A Roar című számban Perry egy üvöltő nagymacskához hasonlítja magát, ezért aztán kézenfekvő, hogy ha a dalt előadja a Saturday Night Live című műsorban, akkor ahhoz dzsungeles jelmezt vesz – sőt, a közelgő Halloween jegyében teljes együttese is beöltözik. Persze Perry leopárdszerkója ezúttal sem takart túl sok mindent, ezúttal a comb mellé volt dekoltázs is bőségesen. Mondjuk az nem igazán stimmel, hogy a jobb oldalon gitározó zsiráf átkerült a szavannáról a dzsungelbe, de végülis ha már úgyis gitározik az a zsiráf, akkor mindegy, hogy szavanna vagy dzsungel.

Rockerlány

A múlt héten Perry Londonba is átugrott, nehogy a britek elfelejtsék megvenni a Prism című albumot. Erről az útról ezt az elég rockos összeállítást választottuk ki ebbe a cikkbe, mert ez eléggé elüt a többitől, illetve általában Perry stílusától. Ezt a testhez simuló, a fotókon valahogy mégsem túl előnyös ruhát az énekesnő egy éttermi vacsorához vette fel. Önmagában nem is túl rockos, de bőrdzsekivel kiegészítve már mindjárt más a helyzet. A fekete bársonyruhát egyébként Thomas Wylde tervezte.

Nejlonlány

A héten végre megvolt az albumbemutató parti, amire Katy Perry külön terveztetett magának egy ruhát Johnny Wujek divattervezővel. Az egész összeállítás gyöngyházfénnyel csillogott-villogott, főleg az öv és egy szokatlan kiegészítő, a hozzá passzoló mikrofonállvány. Maga a ruha egy egyszerű bodyból áll, amin van egy szintén egyszerű, azonban átlátszó nejlonból készült ruha. Ehhez a futurisztikus dresszhez kicsit furcsa választás a retrós-klasszikus dívafrizura, de biztos nem ezen fog múlni az új album sikere.

Űrhajóslány

Másnap Katy Perry még futurisztikusabb és még csillogóbb volt, itt már mintha űrhajóslánynak öltözött volna a We Can Survive nevű szerdai koncertre. Bár nagyon hasonlít az előző napi szerkóra, nem ugyanaz a tervező, ezt a UNIF bocsátotta Katy Perry rendelkezésére. A combok már megint villannak, sőt, a ’90-es évek divatjának visszatértével a has is.

Pomponlány

Melyik szerkó a legjobb?

És már csak azért is megérdemli Katy Perry, hogy ebben a heti trendben csak róla legyen szó, mert ezen a héten volt a születésnapja. Pénteken töltötte be a huszonkilencedik életévét (igen, jövőre már Katy Perry is harminc!), és a bulizást az énekesnő összekötötte az albumpromócióval. Meglehetősen szimpatikus húzás: egy coloradói középiskola javára koncertezett Los Angelesben, a suli egy pályázaton nyerte el ezt a lehetőséget. És ha már egy gimiről van szó, megint előbújt Katy Perryből a diáklány, de ezúttal Szűz Máriát egy jól dekoltált pomponlány-egyenruhára cserélte. Ön szerint melyik szerelés állt a legjobban az énekesnőnek? Ha végignézte a fotókat, kattintson a kedvence mellé a szavazógéppel!