A Victoria's Secret Fashion Show pontosan arról szólt, ami miatt a férfiak is ismerik a márkát: sok nagyon szép nőről, nagyon kevés ruhában.

Tegnap zajlott le New Yorkban a Victoria's Secret Fashion Show, ami első hallásra talán nem is tűnik akkora eseménynek, hiszen mégiscsak arról van szó, hogy nők sétálgatnak egy kifutón. Persze gyorsan összeáll a kép, hiszen a Victoria's Secret fehérneműket gyárt, tehát logikus, hogy a divatshow-ja sem arról szól, hogy botsáska jellegű emberek mutogatnak olyan ruhákat, amikben egyébként a büdös életben nem fog senki kimenni az utcára, hanem bugyikról és melltartókról, amiket ráadásul jó nők hordanak.

Nem is csalódtunk: a Rihanna után ezúttal Taylor Swift vendégeskedésével lezajló műsoron egyszerűen annyi jó nő vonult végig, hogy könnybe lábadt a szemünk. Ráadásul a vendéglista is illuszris volt, leginkább a modellvilág elitje jelent meg hangsúlyozni, milyen baromi fontos ember. Ott volt Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Jessica Hart is például, akik a vörös szőnyegen is igyekeztek virítani. Így például gigagalériánkban megcsodálhatja Lindsay Ellingson mellprofilját, vagy meglepődhet rajta, hogy Toni Garrn nem vett fel bugyit. A neveket felsorolni lehetetlen, és felesleges is, mivel a végére úgyis csak az óriási mellparádé marad meg.