Természetesen idén sem marad el a Victoria's Secret fehérnemű-bemutatója, úgyhogy megint lehet kicsit sóvárogni vagy a modellek, vagy éppen a ruhák iránt. Bejelentették, hogy kik lesznek idén a cég angyalai, önnek csak az a dolga, hogy megszavazza, melyikük a legdögösebb!

Megerősítették, hogy kik szerepelnek majd a Victoria's Secret idei bemutatóján. A listán egyelőre Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes és Behati Prinsloo neve van, de állítólag hamarosan bejelentik Cara Delevingne-t is és Jourdan Dunnt is, akik tavaly léptek először kifutóra a cég fehérneműiben - írja a Vogue. A fájdalmas hiányzók között említették Miranda Kerrt, aki a kisebb meglepetést jelenti, ugyanis nemrég közölte, hogy inkább a családjára és egyéb dolgaira koncentrálna a Victoria's Secret helyett és Gisele Bündchent.

Egyelőre nem tudni, hogy Bündchen mikor csatlakozik a modellekhez, ha egyáltalán csatlakozik valamikor. A két gyermekes családanya 2000-ben szerződött a Victoria's Secrettel - akkor rekordot jelentő összegért, 25 millió dollárért, és 2007-ig szolgálta a fehérnemű céget. A brazil modellt így is a világ legjobban kereső modelljének tartják, a legújabb Forbes-lista szerint 2012 nyarától 2013 nyaráig 42 millió dollárt, azaz közel 10 milliárd forintot keresett. A karrierje valószínűleg nem roppan össze, ha nem csatlakozik a modellekhez, ugyanis szerződésben áll H&M-mel, a Pantene-nel, az Oral-B-vel, és a Chanel egyik kollekciójának is ő az arca.

A Victoria's Secret bemutató most bejelentett modelljei természetesen egész évben formában voltak. Valószínűleg Candice Swanepoelnek köszönhetjük majd az év bikinis fotóját, és arról sem szabad megfeledkezni, amikor Alessandra Ambrosióval lelkesen dobálták a csókokat a márka kaliforniai fürdőruha bemutatóján. Adriana Lima, ahogy nemrég megállapítottuk, tíz év alatt semmit nem változott, sőt csak egyre szebb lett. Doutzen Kroes pedig azzal szórakoztatta a Facebookos és Instagramos követőit, hogy rendesen dokumentálta a nyaralását. Egyszer Ibizán mutatta meg magát bikiniben, egyszer pedig egy medencében pucsított.

Ki a legszexibb?

A tavalyi bemutató legnagyobb meglepetése egyébként az volt, hogy hosszú fotós együttműködés után ez volt az első bemutató, amin a cég színeiben indult Palvin Barbara. Akkor még nem lehetett tudni, hogy hivatalos angyal lesz-e vagy sem. Mivel egyelőre nincsenek hírek arról, hogy csatlakozik-e a modellekhez, lehet, hogy (idén legalábbis) nem számítanak rá angyalként. Azért persze Palvinnak se kell szomorkodnia, ugyanis szerepet kapott például a Magyarországon forgó Herkules filmben. Erről egyébként vicces módon éppen a film rendezője posztolt fotót, és nem valamelyik lapnak szivárogtatták ki sejtelmesen, ahogy Vajna Tímea esetében.

Ön most a feladat, hogy megválassza, hogy ki a legszebb az eddig bejelentett Victoria's Secret modellek közül. Vajon Candice Swaneopel vagy Cara Delevingne, akiknek köszönhetően divatba jött a combközépi zsírfagyasztás? Esetleg Adriana Lima, aki első állapotos modellként került a Pirelli naptárba? Netán a numíbiai modell, Behati Prinsloo lenne a legdögösebb, aki egyébként a Maroon 5 énekesének, Adam Levine-nek a csaja? Szavazzon!