Ezen a héten a heti trendhez egy bizonyos ruhadarabot, pontosabban kiegészítőt pécéztünk ki: a térd fölé érő csizmát. Ez a darab különösebben trendi soha nem volt, viszont évtizedek óta hordják a nők hébe-hóba, annak ellenére, hogy a combcsizmáról elsősorban a prostituáltakra szoktunk asszociálni, Julia Roberts is ilyet viselt a Pretty Womanben. Nézzük, hogy akik idén nyáron-ősszel bevállalták, csak úgy, divatból, azoknak is olyan jól állt-e, mint Julia Robertsnek!

Rihanna

Természetesen nem hiányozhat az összeállításból Rihanna, aki már jó ideje a legbevállalósabb a csajok közül. Vagy legalábbis a legbevállalósabb volt, amíg Miley Cyrus úgy nem döntött, hogy le fogja körözni. Rihanna mindenesetre még idén nyáron vette fel azt a különleges, fekete-fehér mintás darabot, amit a képösszeállításban nagyban, több fotóról is meg lehet tekinteni. A szimmetrikus mintázattal és a lábujjaknál kivágással díszített, magas sarkú csizma egy sima fehér felsőt egészített ki, amit azonban alulról bugyivillantósra lehetett szétcipzározni. Nagyon ravasz.

Miranda Kerr

Miranda Kerr ezzel szemben egy divatbemutatóra akart elmenni combcsizmában most ősszel, Párizsban, de nem engedték be. Természetesen a lábbelinek semmi köze nem volt ahhoz, hogy Orlando Bloom exe nem lehetett ott a Louis Vuitton-bemutatón az első sorban, azért küldték el, mert elkésett. Szettje messze a legdecensebb és a szó hagyományos értelmében legelegánsabb a cikkben bemutatott hat közül: a csizma sima fekete, és az egyáltalán nem kihívó, egyiptomi mintás miniruha, valamint a vállra vetett, elegáns kabát remekül passzolt hozzá.

Rosie Huntington-Whiteley

És most egy modell után jöjjön egy modell-színésznő, Rosie Huntington-Whiteley, aki szintén októberben érezte úgy, hogy megfelelő az időjárás egy kis combvillantáshoz. Ő egy fekete-fehér-szürke összeállítást vett fel egy Los Angeles-i, őszi ebédhez: a sapkája és a táskája volt fekete, kötött pulóvere fehér, rojtos aljú miniszoknyája és térd fölé érő csizmája pedig szürke. A lábbeli és a combvillantás meglehetősen kihívó, de ezt ízlésesen ellensúlyozza a szett szinte kislányosan elegáns többi összetevője.

Lady Gaga

Lady Gagát azért szeretjük belevenni az ilyen összeállításokba, mert a szerelései kivétel nélkül mind annyira bizarrak és változatosak, hogy egyrészt bármire lehet példát találni bennük, másrészt általában mindent elég eredeti módon vet be. Ez a csupafekete összeállítás például ugye egyrészt kicsit kurvás a csizma és a kivillanó comb miatt, de persze másrészt az a comb egy kifejezetten apácás kabát alól villan ki. És akkor ezt az ellentétet most szorozzuk be az űrlényes fejdísszel, és a végeredmény egy újabb tipikus Lady Gaga-öltözék. Semmi értelme, de attól még lenyűgöző.

Rita Ora

Rita Ora 2012 legsikeresebb új énekesnője volt Nagy-Britanniában, és ő idén is annyit szerepelt, mintha 2013-ban szintén lett volna legalább egy nagyobb slágere. (Az egyértelműség kedvéért: nem volt.) Nyilván azért követik mindenhova a fotósok még mindig, mert általában van mit fotózni rajta, természetesen az ő ruhatárában is van legalább egy pár combcsizma. A mi fotóinkon látható darabot Londoban villantotta meg november elején, amikor elment a BBC egyik reggeli rádióműsorába. Fekete-fehér, lakk és csatos, és egy egészen fura, zsabós kabáttal vette fel az énekesnő.

Miley Cyrus

Kinek állt a legjobban a combcsizma?

A legfrissebb combcsizma-példány pedig ki másé lehetne, mint Miley Cyrusé, aki ugye rendesen végigribanckodta az elmúlt néhány hónapot – hát ennek a diadalmenetnek valamikor része kellett, hogy legyen egy combcsizma. A most már 21 éves énekesnő még 20 volt az MTV Europe Music Awards nevű gála idején, ahol a Velvet stábja és olvasói is megcsodálhatták őt és térd fölé érő, jó magas sarkú, hátul záródó, fekete-fehér kockás, kicsit Victor Vasarely munkásságára emlékeztető csizmáját. Önnek ez tetszik a legjobban a hat közül? Ez a cikk a heti trend, ezért kérjük, ha végignézte a fotókat, válasszon kedvencet! Melyik sztárnak áll a legjobban, ha térd fölé érő csizma és miniszoknya vagy short kombinációjával villant combot? Szavazzon!