Hurrá, kezdődik a divathétszezon újabb felvonása. A férfidivathetek után most Párizsban az haute couture-kreációkat felvonultató rendezvénysorozat kezdődik, és a Versace eseményén elképedtünk, mert Donatella Versace oldalán egy rá nagyon hasonlító, csak sokkal szebb nő tűnt fel. Még jobban elképedtünk, amikor a nőről kiderült, hogy Lady Gaga.

Tavaly ősszel jelent meg Lady Gaga legutóbbi lemeze, az Artpop. Ezen van egy Donatella című szám, és ha valakinek a címből nem lenne egyértelmű, hogy kiről van szó, elég megnézni a következő szám címét: Fashion! (Divat!) A dalban Lady Gaga isteníti, de azért kicsit parodizálja-kritizálja is Donatella Versacét, szegényen van mit. Mindenesetre Lady Gaga most már a Versace-kampány arca is lett, úgyhogy ezek után végképp kötelező kör volt az énekesnő számára a megjelenés a Versace-divatház következő eseményén.

Erre most a hétvégén került sor, amikor a magyar modellsikereket hozó férfidivathét után megkezdődött Párizsban az haute couture-divathét. Reméljük, Palvin Barbarának az haute couture-bemutatókon is lesz szerencséje részt venni, az Atelier Versace prezentáción mindenesetre a díszvendég nem ő, hanem Lady Gaga volt, aki teljesen összeöltözött a divatház igazgatónőjével – feketébe.

Az egyetlen megdöbbentő különbség az volt kettejük között, hogy Lady Gagát valahogy sikerült szokatlanul szépre sminkelni, bár az is lehet, hogy csak a mellette álló Donatella Versacéhoz képest nézett ki bombázónak. Az átalakulás mindenesetre nem végleges, Lady Gaga másnap megint a szokásos formáját hozta a Louvre előtt – a képösszeállításban erről is láthat fotókat.