A New York-i divathét nyitányaként meg volt az amfAR évi szokásos gálája, amire az AIDS-elleni kutatást támogató szervezet elsősorban a divatvilághoz többé-kevésbé kötődő személyeket hív meg. Közülük ebbe a cikkbe csak modelleket gyűjtöttünk össze, azokat, akik a legszebbek és/vagy legmerészebbek voltak, összesen tizenkettőt. Ön valószínűleg nem mindegyiket ismerte eddig névről, de majd most!

Kezdjük az egyik leghíresebb modellel, aki jelen volt az amfAR-gálán: Ireland Baldwint azért hagyjuk ki ebből az összeállításból, mert róla már külön megemlékeztünk a Gumicukorban. Így a legnagyobb név a tizenkettőből valószínűleg Karolina Kurková, aki egy olyan merészen dekoltált ruhát vett, hogy abban talán nem kellett volna a fotósok előtt hajolgatni.

De mégsem ő szenvedte a legnagyobb divatbalesetet azon az estén, hanem Jessica Hart húga. Jessica Hart a Victoria’s Secret angyalaként kasszíroz manapság, és most a húgát, Ashley-t is elhozta erre az eseményre. Összeöltöztek, Jessica férfiasabban, Ashley nőiesebben, mindketten csupafeketében, a nővér felsője és a húg szoknyája valószínűleg egybetartozik. Ashley Hart azonban sajnos abból a fajtából választott felsőrészt, amelyiknek az anyaga a vakuk fényében átlátszóvá válik. Mondanunk sem kell, melltartó nem volt rajta.

Behati Prinsloo szintén a Victoria’s Secret modellje, ő pedig nemhogy melltartót, még bugyit sem vett fekete Emilio Pucci-ruhája alá. És ráadásul még csak balesetre sem lehet fogni, hogy ez kiderült, hiszen az estélyi oldalt direkt átlátszó, hogy minél jobban láthassuk, hogy hiányzik alóla minden egyéb. A Namíbiában született Prinsloo egyébként a Maroon 5-ból ismert Adam Levine menyasszonya, többek között őt is akkor nézheti meg, ha valamelyik fotóra klikkel.

Az idei amfAR-gála szépségei között muszáj még kiemelnünk Crystal Rennt, aki egykor plus size-modellnek számított, és akinek most a frizurája és a sminkje volt egészen különleges, valamint az alábbi Lily Aldridge-et (ő szintén a Victoria’s Secret modellje), aki egy elképesztő felsőrésszel ellátott La Marque-estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen, ami itt nem is volt vörös. Kattintson a képre és nézze végig a teljes összeállítást mind a 12 nővel!