Nagyon úgy fest, hogy divatba jött a nudistaturizmus: a világ számos nevezetességénél bukkannak fel meztelenre vetkőzött utazók, hogy egyedi képet készítsenek a családi albumba.

Egyre több turista dönt úgy, hogy a hagyományos utazós-vakációs képek helyett meztelenül fényképezi magát híres helyen. Természetesen Facebook-csoportjuk is van azoknak, akik előszeretettek vetkőznek nevezetességek környékén. 

Peruban a Machu Picchu-nál például annyira sokan pucérkodnak mostanában, hogy folyamatosan járőröznek arrafelé a rendőrök, a Kulturális Minisztérium pedig emiatt vezetett be szigorúbb látogatási szabályokat, és súlyosabb büntetéseket – írja a Guradian

Ismerjenek meg egy különösen lelkes pucér utazót! A tel-avivi Amichay Rab járt már Argentína, Bolívia, Chile, Uruguay, Costa Rica, és Peru számos nevezetességénél. Neki speciel megvolt a Machu Picchu, kalandjairól pedig blogot is vezet, ahol várja a hasonlóan agyament fotókat. A meztelen kézenállásokért utazó skandináv fiatalemberről pedig a Kockahas blogban olvashattak.

Nézze meg galériánkat a nudizó turistákról: