Egy fehérneműmárka felmérést készített arról, hogy milyen a tökéletes női és férfi test, nők és férfiak szerint. A férfiak szerint Megan Fox arcával és Kardashian mellével már mindenki csodás, a nők pedig valamiért Harry Styles hajára és Beckham lábára vágynak. Szerintünk viszont kihagyták a legjobbakat.
 

Van egy itthon kevésé ismert fehérneműmárka, a BlueBella, ami erőteljesen elkezdte népszerűsíteni magát, méghozzá azzal, hogy felmérését készített nők és férfiak körében arról, hogy szerintük milyen a tökéletes test. Nőknek és férfiaknak kellett elmodnaniuk, hogy mely celebek testrészeiből állhat össze A Tökéletes Férfi és A Tökéletes Nő, az eredmények meglepőek lettek.

Természetesen kiderült, hogy a nők és a fériak totálisan máshogy gondolkodnak, és mást jelent számukra a tökéletes. A nők szerint például a törékeny barna a tökéletes nő, a férfiak viszont inkább a vastagabb szőkékre buknak.

A tökéletes nő a nők szerint a következőkből áll össze: Katalin hercegné haja, Cara Delevingne arca, Jennifer Aniston melle, Gwyneth Paltrow hasa, Emma Watson csípője, és Elle MacPherson lába.

A tökéletes nő a férfiak szerint a következőkből áll össze: Scarlett Johansson haja, Megan Fox arca, Kim Kardashian melle, Michelle Keegan hasa, Kelly Brook csípője, és Rosie Huntingon-Whiteley lába.

A tökéletes férfi a nők szerint a következőkből áll össze: Harry Styles haja (nem értjük), Jamie Dornan arca, David Gandy teste, Brad Pitt karja, és David Beckham lába.

A tökéletes férfi a férfiak szerint a következőkből áll össze: Brad Pitt haja (komolyan?!), David Beckham arca, Ryan Gosling teste, Hugh Jackman karja, és Frank Lampard lába.

És ön szerint?

Nagyon sok pontot egyáltalán nem értünk – azon például még mindig nem tudtunk túllépni, hogy vannak emberek, akinek tetszik Harry Styles és Brad Pitt haja. De az azért megnyugtató, hogy a felmérésen csupán 500 férfi és 500 nő vett részt, és mindegyikük Nagy-Britanniában él, vagyis reménykedünk benne, hogy a Föld népességének maradékába több és jobb ízlés szorult. Az ugyanis elképesztően szomorú, hogy egyik nem sem említette meg a tökéletes férfi résznél Tom Hardyt. És persze őszintén reméljük, hogy az univerzum királynője, vagyis Beyoncé sem látta még a felmérés eredményét, mert bizonyára nagyon mérges lesz, hogy sehol nincs megemlítve a neve.