Amilyen rosszmájúak vagyunk, mindig árgus szemmel figyeljük, mikor sikerül egy-egy hírességnek az ingyenes és végtelen luxusruha-kínálat, valamint a profi stylistok segítsége ellenére előnytelenül felöltöznie. Véget ért egy újabb filmfesztivál Cannes-ban, és természetesen itt is átnyálaztuk a bőséges felhozatalt, hátha találunk pár velőtrázóan antiszexi szerelést. A sors úgy hozta, hogy találtunk egy párat, egészen pontosan tizenkettőt – ez a tizenkét találat szerepel ebben a képösszeállításban.

Idén Cannes-ban szinte trend volt a jelmezviselet. Irina Sejk orosz modell gyönyörű, de valamiért az alábbi kanárisárga, fejre húzott Seherezádé-kosztümben inkább viccesen néz ki, mint szexin. Az ő ruhájánál is jelmezszerűbb volt azonban, amit egy orosz színésznő, Elena Lenina viselt, aki vörös királynőnek öltözött a vörös szőnyegre, még korona is volt a fején, de hatalmas.

A filmfesztivál lúzerei közé tartozik két villantásra utazó nő is, az egyik Alessandra Amborsio volt, akin tényleg nagyon merészen átlátszott az estélyi, kár, hogy annak olyan volt a szabása, hogy a modell nem úgy nézett ki, mit aki felvett egy ruhát, hanem úgy, mint aki belegabalyodott a függönybe. Megírtuk, mennyire szexi volt Eva Longoria elöl-középen felvágott ruhája, de sajna ami direktben nem látszott ki ebből a darabból, azt sejteni sem lehetett. Úgy látszik, a zsákfazon még egy ilyen legendásan jó testű színésznőt is nevetségesít.

Sharon Stone számára sem sikerült makulátlanul ez a dél-franciaországi tartózkodás, mert egyszer roppant előnytelen fotók készültek róla, máskor meg annyira szexi akart lenni, hogy egy olyan miniruhát választott, amiben igazából úgy néz ki, mintha elfelejtett volna nadrágot venni a felsőjéhez. Bezzeg Sofia Coppola filmrendező nem felejtkezett meg a nadrágról, egy elég snassz fekete shortban vonulgatott, míg a legendásan és notóriusan rosszul elegánskodó Kristen Stewart túl magas sarkú cipőt választott túlságosan nőietlen fazonú ruhájához. És ezzel még mindig nem veséztük ki a mind a 12 nőt, klikkeljen a fenti képre, nézzen meg mindent rendesen – a legfontosabb információkat a képaláírásokban találja!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!