Feltérképeztük egy galériával azt a három markáns trendet, ami a VOLT-os csajok külsejét jellemezte. Volt itt ártatlan virágkoszorú, vad színezett haj és kackiás divatbajusz is.

Miután szemügyre vettük a hétfőn hajnalban zárult VOLT Fesztivál legdögösebb és legfanatikusabb csajait, megpróbáltuk trendszemszögből is kivesézni, mi az idei aktuális fesztiváldivat. Prekoncepcióink ugyan voltak, de nem minden igazolódott be, pl. meglepően kevés olyan férfit láttunk, aki Justin Bieberhez méltóan hordta volna a baseball-sapkáját. Ellenben három őrület fertőzött a női fesztiválozók között: a virágkoszorú, a színezett haj és a bajusz. Nézze meg galériánkat, aztán görgessen lejjebb elemzésünkért!

Az első divatirányzat az idei fesztiválszezon csúcsa lehet, a Balaton Soundon hamarosan kiderülhet, tényleg egész nyáron virágkoszorús lányokat fogunk-e látni. A VOLT ugyanis brutálisan tele volt velük, minden bokorból egy virágos hajú lány bukkant elő. Volt, aki szerényen csak pár darabot rakott a fejére, de akadt, aki hatalmas művirágokból font fejékkel bólogatott a koncerteken.

Nagyon sok csaj színezte be valami rikító neonszínre a haját, a rózsaszín, a kék, a zöld és ezek átmenetei domináltak. Hogy ez kinek állt jól és kinek nem, ki-ki döntse el maga. Mindemellett sok bajuszos lányt is láttunk, és nem a mediterrán értelemben vett természetes arcszőrzettel, hanem a valamelyik standnál osztogatott műbajusszal. Ők büszkén vitték tovább a Conchita Wurst-i örökséget.