A haspóló-divat már jó másfél éve tartja magát, a celebek nagy részét láthattuk már csupasz gyomortájékkal bulizni, gálázni, és ha minden igaz, még jövő nyáron is elképesztő divatos lesz megmutatni hasunkat. Újabban a celebnők körében a haspóló térd alá érő szoknyával való párosítása a legmenőbb, ha vörös szőnyeges eseményre indulnak: összeszedtünk öt hírességet – plusz Mihalik Enikőt –, akik hasat villantanak, ön pedig megszavazhatja, kinek áll legjobban a térdszoknya rövid felsővel!

A kilencvenes évekből már a punkos, kockás divatvonulat is visszatért, a rövidre vágott felsők pedig menőbbnek számítanak, mint valaha: szerencsére mostanság már magas derekú aljjal szokás hordani a haspólót, tehát nem kell köldököt villantani,mint régen, a Spice Girls idejében. A rövid pólók mellett idén ősszel a tárd alá érő szoknya lesz a másik nagy őrület, ez abból is látszik, hogy a hírességek már vagy fél éve előszeretettel lépnek így nyilvánosság elé.

Zoe Saldana például egy szinte úriasszonyos szürke ruhában ünnepelt Berlinben még áprilisban, melyről csak annyit sikerült kiderítenünk, hogy Jimmy Choo szandállal viselte. Olivia Wilde kockás piros szoknyáját és a bőrhatású fekete pólót is az A.L.C. 2014-es resort kollekciójából választotta: Wilde ceruzaszoknyával párosította a felsőt, nem tudjuk, ön hogy van vele, nekünk a rakott szoknyák jobban tetszenek. Mezőnyünk legbátrabb tagja a kislányos alkatú, 24 éves színésznő, Lily Collins, aki a Seventeen Magazine buliján még köldököt is villantott a bőrszoknya fölött. Rooney Mara viszont mintha kicsit feszengene Calvin Klein ruháiban, de igazából neki is jól áll a bordavillantás, nincs miért aggódnia.

Ki a legcsinosabb?

Kedvencünk Rose Mcgowan, aki egy sima bevásárláshoz is képes rendesen felöltözni, ezt rajta kívül nem sokan mondhatják el magukról Beverly Hillsben. A halvány színű szett megállná a helyét akár egy filmbemutatón is. Galériánkat Mihalik Enikővel zárjuk, ő tulajdonképp kakukktojás: modellként az a feladat, hogy jól mutasson a rá adott ruhákban, akkor is, ha az épp Jeremy Scott jövő nyári kollekciójából valók – szerintünk most talán mégis Rose Mcgowan lesz a befutó, de ez önön múlik.

Bár mi nem szertejük ezt a trendet, és megírtuk már, hogy ne próbálja ki a hasvillantást, meg azt is, hogy a brit férfiak megszavazták, hogy ez a divat egyszerűen kurvás, de hiába minden, úgy tűnik, nem nekünk van igazunk. Már terhesen is illik hasat villantani és a férfiaknak is ultrarövid felsőket tervez a Versace, úgyhogy megadjuk magunkat, kihagyjuk azt az opciót, hogy ez a trend nem áll senkinek jól, és arra szavazhat, hogy a felsorolt celebnők közül kinek áll a legjobban a haspóló!