A VOLT és a Balaton Sound után a Sziget egyre csak fokozódó sártengerében is elindultunk megkeresni a fesztivál trendi csajait. Nézze meg az általunk legcsinosabbnak ítélt hét lányt és döntse el, melyikük legyen az idei Sziget legjobban öltözött nője!

1. Lavinia

Lavinia Olaszországból látogatott el a Szigetre és nem meglepő módon nagyon jól érzi magát a fesztiválon: a napbarnított lányon jól áll a narancssárga haspóló, amit magasított derekú ananászos szoknyával, tornacipővel és néhány különleges nyaklánccal kombinált. Az olasz lány szettje csinos és egyben praktikus, később pedig elég csak kiegészíteni egy bőrdzsekivel és már nem vacogja végig az estét. Ha Önnek is tetszik a haspóló, de eddig nem tudta, mivel érdemes kombinálni, Lavinia szettjéből bátran inspirálódhat – akár fesztiválra is!

2. Dorka

Dorka az első két nap miatt vett bérletet a Szigetre, most már inkább csak lazít és sodródik a tömeggel: a fiatal lány fekete bralettel kombinálja magas derekú farmerját, amihez bakancsot és derékra kötött bőrkabátot is hozzáadott. A saras időben Dorka szettje erőlködésmentesen működik a Szigeten, illetve jól bizonyítja, hogy egy melltartó-szerű felsőben is lehet fesztiválozni.

3. Lilla

Lendvai Lilla szettjét már messziről kiszúrtuk a tömegből, mivel a stylist elképesztő érzékkel kreál egyedi szettet teljesen hétköznapi ruhákból. A Szigetre szürke pamutruhában érkezett, amire BP Shop-os pólót és övet húzott, a szett többi különlegességét pedig egyedi kiegészítői – napszemüveg, fejkendő, karkötők és a mintás cipő – adták. A stylist Angel Haze és az Odett and the go girlz! koncertjét várta a legjobban pénteken, és bár idén csak egy napra jött, általában egész hétig kint bulizik a Szigeten.

4. Szilvi

Szilvi vicces rövidnadrágja szintén jó dobás egy fesztiválra, pláne, ha kombinálni is tudja: a Bart Simpson fejével díszített rövidnadrág magában viszi a prímet, így Szilvi jól tette, hogy egyszerű szürke pamutpólóval és tornacipővel kombinálta. A farmershortoknak jól áll a fekete harisnya is – ha nem látszik a varrás –, így ráadásul hidegebb időben sem kell megválnia kedvenc rövidnadrágjától. Szilvinek egyébként két gyerkőce van és évek óta hűséges szigetelő, bár szerinte ez az idei elég lassan indult be, de még van esély behozni a lemaradást.

5. Lilla

A többnapos esőnek köszönhetően elég nagy sártenger uralkodik a fesztiválon, így sokan inkább gumicsizmában jönnek bulizni. Lilla sem tett másképp, sőt, egyenesen a gumicsizmák legmenőbbikében, Hunter bootsban jött veretni, amihez fekete bőrshortot és feltűnő színű, derekán csomóba kötött felsőt választott. A fiatal pesti lány egész héten kint bulizik a Szigeten, valamelyik A38-as koncerten biztos összefuthat még vele.

6. Lili

Kevés olyan tudatos szettel találkoztunk a Szigeten, mint Lilié, akiről süt, hogy tisztában van az éppen aktuális trendekkel: a kék fejkendő, a haspóló és a szaggatott rövidnadrág mind nagyon menő az idén, az pedig külön piros pont, hogy a nyaklánc is passzol a táska láncos szegélyéhez. Lili cipőfronton is jól választott: bokacsizmában vagy bakancsban biztosan nem lő mellé egy saras fesztiválon, ráadásul mindkettő jól megy az alapdarab bőrdzsekihez. Legjobban Macklemore koncertjét várta, reméljük neki jobban tetszett, mint nekünk.

7. Cosmo

Melyik lány a legjobban öltözött?

A Hollandiából érkező Cosmo szettjét valószínűleg csak kevesen vállalnák be, minket pedig pontosan ezzel fogott meg az egzotikus külsejű lány. Ez a különleges szerelés jól példázza, hogy fesztivál alatt simán fel lehet húzni egy fekete bokaharisnyát a fekete bokacsizmához a vastag anyagból készült, garbós-hosszú ujjú overallban pedig biztosan nem fagyott ketté a fiatal lány. Cosmo egyébként a pasijával jött fesztiválozni és lelkiekben már a vasárnapi Outkast-koncertre gyúrnak, amivel egyáltalán nincsenek egyedül.

Ha kellőképpen kigyönyörködte magát, szavazzon: ön szerint ki a 2014-es Sziget legjobban öltözött nője?