Már a múlt héten elkezdődött a New York-i divathét, de a rendezvénysorozat legtöbb eseménye ezen a héten volt. Ilyenkor természetesen a legfontosabbak a divatbemutatók és az ott bemutatott ruhák, de a közönségben is rengeteg szokott lenni a híresség. Ezeknek a celebeknek néha sikerül elvonniuk a figyelmet az éppen aktuális kollekciókról, ebben a cikkben hat eklatáns példát mutatunk erre az elmúlt hét napból. Mind a hat hölgy a New York-i divathéten vett részt, de egyikük sem modellkedett vagy tervezett ruhát – viszont mind a hatan elképsztően néztek ki. Ön szerint ki volt a legszebb?

Gia Genevieve

Először is egy modellt mutatunk be önnek, aki Katya Leonovich 2015-ös tavasz-nyári kollekcióját nem bemutatta, hanem csak a közönségből figyelte. Genevieve nem tipikus modellalkat, már ha a tipikus modellalkatnak az extravékony, sportos nőket tekintjük: ő egészen Marilyn Monroe-ra emlékeztető módon formás. Persze a hasonlóságot növeli a frizura is, a szexepilt pedig ez az izgalmasan dekoltált, de egyébként szinte titkárnősen egyszerű ruha a felpolcolt mellekkel. Nézzen meg jobban mindent a képösszeállításban, ha nem kattint, nem lát mindent!

Jennifer Hudson

A divathét alkalmából volt egy Fashion Rocks nevű esemény is, ahol zenészek vegyültek a divatszakma képviselőivel. És persze a zenészek voltak azok, akik jobban kihasználták, hogy megint rájuk irányul a rivaldafény: Jennifer Lopez fenekét, Nicki Minaj dekoltázsát és Justin Bieber alsógatyáját azon nyomban megírtuk, de még így is maradt valami felderítetlenül. Méghozzá Jennifer Hudson dekoltázsa és magasított derekú forrónadrágja. A combcsizmáról nem is beszélve. Nem semmi.

Heidi Klum

És akkor nézzünk megint egy modellt, méghozzá egy szupermodellt, Heidi Klumot, aki nyilván nem hiányozhat egy New York-i divathétről sem. Ezek a képek Michael Kors divatbemutatóján készültek róla, és aznap Klum a jelek szerint nagyon feketében látta a világot, vagy legalábbis saját öltözékét. Kicsit boszorkányos ez a sok rojt meg a hegyes orrú cipő, de dekoltázs itt is van rendesen, mert Heidi Klumnak egyszerűen muszáj mindig szexinek lennie. Fekete-fehér körmök, különleges gyűrű, elképesztő.

Amanda Lepore

Amanda Lepore a '90-es évek legeleje óta kikerülhetetlen bútordarab New York éjszakai életében, és ő természetesen a divathétre is szokott egypár meghívást kapni, ezúttal például a The Blonds bemutatójára ment el. Leírnánk, hogy miben, de gyakorlatilag meztelen volt. Tűsarkú volt rajta, az biztos, egy pár hatalmas ékszer, meg jó vörös smink, de azon kívül már megint nem sok minden takarta a modell hófehér plasztikból fröccsöntött testét. Amanda Lepore-hoz nagyon nehéz hozzászokni.

Love Tucker

Ön tudja, kicsoda Love Tucker? Ha igen, kérjük, írja meg szerkesztőségünkbe, mert mi a Twittere alapján sem vagyunk biztosak benne, hogy ő is modell-e még mindig, és ha nem, akkor most mi. Az biztos mindenesetre, hogy Love Tucker ott volt Adrian Alicea divatbemutatóján a Riverside Church nevű templomban, és hát templomba miben jár az ember? Természetesen átlátszó felsőben! Nem sokan ismerték eddig ezt a rövid hajú, szigorú megjelenésű nőt, de valószínűleg ezzel a húzásával sokaknál felkerült most a térképre.

Kenya Moore

Ki volt a legszebb?

Ezt az országnevű nőt szintén nem sokan ismerik nálunk, viszont annál többek számára ismerős ő Amerikában. Érdemes szánni rá egy-két pillantást, Kenya Moore ugyanis tényleg gyönyörű, és erről papírja is van: 1993-ban ő lett Miss USA. A legtöbb szépségkirálynő a győzelem után hamarosan eltűnik a süllyesztőben, de Moore nem ezt tette, hanem megkapaszkodott a médiában, pár éve többek között a Real Housewives of Atlanta nevű realityben tündököl (valami Édes élet-szerűséget kell elképzelni). Ő megint úgy öltözött fel, egyébként az OK! magazin partijára, hogy úgy alapvetően a szettje teljesen decens. A mélykék felső a peplummal csodálatos alakot csinál neki, a díványkárpitból készült ceruzaszoknya pedig őt is a titkárnők lenyűgöző világa felé mozdítja el egy kicsit. Na de a többi! Kenya Moore azért mer így öltözni, mert  jól tudja, hogy ilyen szerelésben is inkább néz ki szépségkirálynőnek, mint irodistának. Azt szeretnénk még róla mondani, hogy 43 éves. Önnek ő a kedvence? Klikkeljen, várjuk a szavazatokat!