Ezen a héten női tenisz WTA-világbajnokság volt Szingapúrban a sportág legnagyobb sztárjaival. Még a megnyitó alkalmából rendeztek egy kisebb ünnepélyt, amire valamennyi játékost kiöltöztették, úgy, mint ahogy a celebek szoktak megjelenni a vörös szőnyeges eseményeken. Ezeket a nőket ritkán látjuk így, ezért most bemutatjuk, hogyan változtak át: teniszezős és elegáns fotót is mutatunk róluk! A heti trendben mindig hat nőt mutatunk, így most a világranglista első hat helyezettjét választottuk ki. Íme, így néznek ki ők, ha ki kell rittyenteni.

Agnieszka Radwanska

Ez a 25 éves lengyel lány volt már második is a világranglistán, de most kicsit lejjebb csúszott, a hatodik helyre sorolják jelenleg. Neki már a teniszezős szettje is elég meglepő, hiszen a legtöbben világos színeket szoktak viselni a pályán, ő azonban egy sötét, lepkemintás dresszt választott, sárga napellenzővel. Ha ki kell öltözni, akkor viszont a halvány barackszínt, a fodrokat és a füstösre-sötétre kifestett szemet preferálja, a hat játékos közül talán Agnieszka Radwanskáé a legdögösebb smink. Klikkeljen a képre, ha kíváncsi rá, milyen a világ hatodik legjobb teniszezőnője, amikor elegáns!

Eugenie Bouchard

A világranglista ötödik helyén egy szőke szépséget találunk, aki igazán fiatal még, csak 20 éves. A kanadai Eugenie Bouchard a fenti képen világoskékben és persze összefogott hajjal játszik, de amikor a megnyitóra kiöltözött, akkor kiengedte szőke haját, és egészen Hollywoodba illő frizurát csináltak neki. Egy egyszerű, de nagyszerű, virágmintás ruhát viselt a versenyt nyitó eseményen, ami fekete is volt, szimmetrikus is, persze, hogy remekül állt Bouchardnak.

Simona Halep

Simona Halep csak idén került be a világranglista 10 legjobbja közé, de máris a negyedik helyig küzdötte fel magát. Ez a lány Romániából származik, 23 éves, és szintén szeret sötét ruhában teniszezni, ha viszont ki kell öltözni, akkor a kicsit kislányos, kicsit népies divatot kedveli. Ő nemcsak combot villantott az ünnepségen, hanem egészen kis dekoltázst is. Persze lesz, akinek előbb akad majd meg a szeme a hupikék cipőn, mint az apró kivágáson – egy biztos, Halepnek egészen különleges ízlése van.

Petra Kvitová

Érdekes, hogy a régiónk három országa is képviselteti magát a női tenisz-világranglista első hat helyezettje között: egy lengyel és egy román lány után a harmadik helyen most egy cseh teniszezőt mutatunk. Petra Kvitová 24 éves, és egy kifejezetten merész ruhát vett fel a megnyitóra a kicsit uncsi világoskék teniszezőszerkó helyett. Az ő öltözékének felsőrésze úgy buggyos és terjengős, hogy közben kifejezetten mélyen dekoltált, és még a vállakat is csupaszon hagyja.

Marija Sarapova

A maradék két név valószínűleg azoknak is ismerősen cseng, akik nem követik a teniszt rendszeresen. Marija Sarapova 27 éves, és bár a Szovjetúnióban született, 1994. óta az USA-ban él. A fenti képen egy kissé férfias szerelésben játszik ahhoz képest, hogy vetélytársnői miket viselnek a pályán, de persze nem kell félteni Sarapovát, amikor ki kell öltözni, akkor azért ő is megpróbálja szexire venni a figurát. Mondjuk ez a nyakig begombolt fehér galléros ruha, amit ezen a héten választott, talán egy kicsit túl diáklányos, bár lehet, hogy lesz, akinek pont emiatt tetszik majd.

Serena Williams

Melyik teniszezőnő néz ki a legjobban, amikor elegáns?

És elérkeztünk a világranglista első helyezettjéhez, íme az évek óta többé-kevésbé verhetetlen Serena Williams. A 33 éves teniszezőnő teljesen más testalkatú, mint kolléganői, és a legbevállalósabb is közülük. Amerikai is, sztár is, egy vörös szőnyeges eseményen miért ne engedje szabadjára hatalmas haját, húzzon aranycipőt és vegyen fel egy olyan kanárisárga ruhát, amiből mintha folyton ki akarna szabadulni a melle? Az egyik fotós Serena Williamsnak még meg is próbált kicsit befényképezni a szoknyája alá, szóval simán lehet, hogy az öltözékek közül ön is ezt tartja majd a legszexibbnek. De vajon tényleg ezúttal is maga mögé utasítja Serena Williams a teljes mezőnyt? Most, amikor szavaz, csak azt vegye számításba, hogy a hat teniszezőnő közül kiből sikerült a legcsinosabb hölgyet fazonírozni az elegáns eseményre! Önnek ki lett a kedvence?