horoszkóp

Melyik a zenetörténelem legrosszabb frizurája? 2. rész

2009.03.22. 17:05
A nőknek valahogy sokkal többet hajlandóak vagyunk elnézni, mint a férfiaknak, ha frizuráról van szó, ezért is maradhattak ki a múlt heti kínos frizurákat kereső összeállításunkból a női előadók. Most viszont kíméletlenek leszünk, mégiscsak egyenjogúság van. Döntsék el: Amy Winehouse kazla a legrosszabb, amit a világ látott, vagy esetleg Pink egy rosszabb napján simán kiüti a nyeregből?

A múlt héten kezdtük el keresni a zenetörténelem legrosszabb frizuráit, és kis meglepetésünkre a Tokio Hotel énekese, Bill Kaulitz nyerte a versenyt. Toronymagasan. Egyedül a Soltész Rezső-Balázs Pali álompáros állt közel hozzá, hogy megszorongassa a nemtelen énekest, de ők is lemaradtak bő nyolcszáz ponttal.

Általában elnézőbbek vagyunk a női frizurákkal, ezért is lehetett, hogy a múlt héten simán kihagytuk a kínos hajú előadók közül a nőket. Most igyekszünk pótolni a hiányosságunkat- Nézzék meg a klipeket, fintorogjanak, és szavazzanak!

Cyndi Lauper

Szerkesztőségi kérés volt, hogy Cyndi Lauper mindenképpen szerepeljen a második részben, és majdnem kimaradt szegény, mert az esetek többségében, hajszálnyival ugyan, de a vállalható keretek között van a frizurája. Aztán megtaláltuk ezt a felvételt. A kínosságon persze sokat dob Lauper köpenye, és hogy az egész olyan, mintha a South Park Goth kölykeit ötvözték volna a Padlás című musicallel.

Amy Winehouse

Be kell valljuk, ha már Amy Winehouse, akkor mindenképpen a méhkas frizura, mert a rövid göndör verzió egész egyszerűen annyira takarítónőssé teszi, hogy képtelenség még csak elképzelni is, hogy tud énekelni. Persze, mintha az éneklésnek bármi köze is lenne a kinézethez, de akkor is. Mindenesetre Winehouse méhkas frizurája hamar legendás lett, a farsangi bulik állandó kellékévé vált. És éppen abból látszik, hogy ez a haj mekkora túlzás, hogy a farsangi jelmezek sztárja lett. Ha a megosztó frizurát ellenzők táborába tartozik, ne legyen kíméletes.

Pink

A múltkori szavazáshoz hasonlóan, most is van egy olyan előadónk, aki szinte betegesen vonzódik a feltűnő frizurákhoz. Akkor a mostanában Hegedűs D. Gézára hasonlító Keith Flint, a The Prodigy énekese volt, most Pink az. A rózsaszín, majd fekete/barna után az utóbbi években jellemzően szőke az énekesnő, és igazából a teljes pályafutását érdemes értékelni. A frizurák megítélésébe nem ér beleszámítani, hogy Pink a feltűnően nőies, túlbonyolított hajait valamilyen protest szándékkal használja általában.

Kelly Osbourne

Az értelmetlen színkombinációk és vágások nagymester Ozzy Osbourne lánya, aki egyelőre közel sem ért el a papáéhoz fogható ismertséget. Szintén megosztó személyiség, egyesek szerint zseni, és úgy jó az egészen szokatlan, nem túl vonzó, gumipunk színpadképe, ahogy van, mások vasvillával kergetnék ki a tehetségtelennek megbélyegzett sarjat. Szerencsére ezt nem nekünk kell eldönteni, mindenesetre a haja mindig több mint furcsa.

Tic Tac Toe és az afrofonat

Csak és kizárólag a Bundesliga-firuzához mérhető cikiségben az afrofonat, amit szinte minden balatoni településen néhány ezer forintért, számos nyaraló magára varrat csak azért, mert úgy gondolja, nyáron ez még belefér. Nem, nyáron sem fér bele. És attól sem lesz jobb, hogy Axl Rose is a fonat csapdájába esett. Sőt.

Tóth Gabi

Mit mondjunk Tóth Gabi a magyar Pink? Lehet. Mindenesetre nagyjából az egyetlen valamirevaló versenyző a magyar mezőnyben,. Ez sokat elmond a magyar igazán könnyű zenéről, hogy még egy igazán ciki kinézetű énekesnő sincs benne. Tóth Gabi is inkább a jópofa vonalon van, de ha már a múltkor a fiúját beválogattuk, most őt nem hagyhattuk ki. Hiszen egyrészt ugyanolyan a haja, mint az Anti Fitness Clubban játszó barátjának, másrészt Tóth Gabi sosem tud ellenállni egy feltűnő, néha jól, néha kevésbé jól sikerült fodrászati bevatakozásnak.