horoszkóp

Liv Tyler ez egyszer vámpírnőként is bemutatkozott

2008.05.25. 17:30
Liv Tylert nem szokta általában zavarni, ha az emberek képtelenek beleilleszteni őt a vele egyidős lárvaarcú, sáskatestű pályatársai közé. A vámpírnők között azonban megállja a helyét. Catherine Deneuve tisztes középkorú színésznőnek öltözött, Natalie Portmanról pedig nehezen hisszük, hogy megkóstolta a helyi specialitásokat a Cannes-i nyitóvacsorán. Szavazzanak, melyik celeb nézett ki a legjobban a héten.

A múlt héten hazai celebritások szerepeltek a Heti Trend összeállításunkban, amelynek minden szereplője az FHM partin jelent meg. Nagy meglepetésünkre a hét győztese Ivan volt, az énekes, aki fekete pilótadzsekijében verte azt az impozáns női mezőnyt. A második Dukai Regina lett rózsaszín dizskószettben, a harmadik a papucsállatkás míderben pózoló Sári Évi. Ezen a héten A Királynő választás döntőjéről szerettünk volna beszámolni a fekete szerelések trendjéről, de a hazai celebek villámgyorsan elhagyták a helyszínt a győztes nevének kihirdetése után. Így maradtunk Cannes-nál.

Dita Von Teese felrúgta a buta szabályokat

Mialatt Naomi Campbell a cannes-i vörös szőnyegen vonultatta fel új fiúját, Christophe Rocancourt-t, aki 5 évet töltött börtönben csalásért, és egyeseknek azt mondta, a Rockefeller család tagja, másoknak azt, hogy Sophia Loren fia, addig Dita Von Teese csak egyszerűen felvonult. Nehezen találtunk olyan képeket a héten, amelyen nem a filmfesztiválon készültek, de azért elvétve előfordult más esemény is. Marilyn Manson pornósmúlttal rendelkező volt felesége nem szívesen tér el a negyvenes évek glam-stílusától, miközben több szabályt felülír a megjelenéseivel. Például azt, hogy áttetsző fehér bőrhöz ne viseljünk pasztellszínű ruhát, mert kihangsúlyozza a sápadtságot. Ennek a kreációnak épp ez az előnye.

Christina Aguilera selyemcukorra vágyik

Ha csak teheti, Christina Aguilera bemutatja, hogy a terhessége idején megnőtt mellére továbbra is kincsként tekint. Az énekesnő a szülést követően viseli a legmélyebben dekoltált ruhákat, amelyeknek színe és fazonja sokszor másodlagos. Ezúttal nem, Christina Aguilera ügyelve a részletekre málnás selyemcukorkának öltözött, amelyikben gyümölcsdarabkák is felfedezhetőn nyomokban. Ebben a vidám összeállításban a New York-i Soho hotelből lépett ki, hogy feltérképezze a várost.

Catherine Deneuve tisztes színésznő pálmafával

Catherine Deneuve elmaradhatatlan szereplője a Cannes-i fesztiválnak, valahogy nélküle nem szívesen tartanák meg a jelentős filmes eseményt. A színésznő megjelenésén közel sem fedezhető fel az erőlködés, amelyet már a negyvenes éveikben járó, amerikai színésznők elkezdenek, hogy a szemük körül frissen lebénított izmok kiegészítéseképp a testet a legkevesebb helyen takaró ruhában nyújtsanak szexis – bár inkább ijesztő – látványt. Catherine Deneuve tisztes középkorú színésznőnek öltözött és állt egy pálmafa közelébe, bár arckifejezése nem árulkodik felszabadult pillanatokról.

Liv Tyler megállja a helyét a vámpírnők közt

A színésznő azon természetes megjelenésű nők közé tartozik, akiket nem szokott általában zavarni, ha az emberek képtelenek beleilleszteni őt a vele egyidős lárvaarcú, sáskatestű pályatársai közé. Most a hagyományokkal ellentétben karikatúraszerűen elnagyolt sminkben jelent meg a Late Show with David Letterman forgatásán, hogy magánéleti fordulatairól számoljon be. Erre az estére a színésznőt koktélpartira igyekvő vámpírnőnek öltöztették, ami meglepő fordulat az eddigi szerepeit tekintve.

Natalie Portman biztos nem evett

Natalie Portman testalkatát még egy anyagban gazdag, bő, vagy fodros kreáció sem mutatja erősebbnek. Egy csenevész gyermektesten a legtöbb alkalmi ruha úgy fest, mint egy koszorúslány szerelése, de valahogy a színésznő mégis felnőttnek tűnik ebben az összeállításban. Natalie Portman olyannyira vegetáriánus, hogy csak műbőrből és újrafelhasznált anyagokból összeállított cipőket hirdet. Ebben a lila koktélruhában a Cannes-i megnyitó vacsoráján jelent meg, de van egy olyan gyanúnk, hogy nem nagyon fogyasztott a felkínált specialitásokból.