horoszkóp

Naomi Campbell és Lily Allen is szétcsúszott kicsit

2008.07.06. 15:05
Nem állítanánk, hogy szép képekkel tudjuk ezen a héten boldogítani trendérzékeny olvasóinkat, több, elrettentő fotót is sikerült találnunk. Naomi Campbell képe azt sugallja, a lelki egyensúly elérése fontos lehet, Amy Wino képe azt, hogy fölösleges a nyári időszakot diátázással tönkretenni, Lily Allen fotója pedig azt, hogy nyugodtan lemehetnek a közértbe smink nélkül. Szomorú heti trend. Szavazzanak!

A múlt heti összeállításunk szerint olvasóink értékelik a romantikus nyári ruhákat, a heti mezőnyből ugyanis az autója színével is harmonizáló öltözékű, és ezúttal nőnek tűnő Serena Williamset találták a legjobban öltözött hírességnek. Siena Millert vörös tütüjében a második helyre szavazták, a harmadik helyre pedig a bordó boás, karikatúrává festett Charlize Theront. Habár hétről-hétre inkább magyar celebekkel szeretnénk kedveskedni a szavazóknak, ezen a héten egyetlen alkalommal jelentek meg a nyilvánosság előtt hazai közszereplők, Stahl Judit hajós gasztroeseményén, de az ott látható bemutatott ruhákról nehéz lenne hosszan megemlékezni. Ismét nemzetközi mezőnyből válogatunk, most kicsit szomorú képeket. Szavazzanak!

Claudia Schiffer nőegylet teapartijára is mehetne

Nemrég Claudia Schiffer úgy döntött, az idei nyarat hippi-szerelésben tölti. Trapéznadrágja, laza, kötött kardigánja, középen elválasztott hosszú haja legalábbis erős flower-power elem, amelyet korábban hanyagolt. Úgy tűnik, nem tartott sokáig a hippilét, az egykori modell a héten Londonban békebeli stewardessként jelent meg egy partin, tetőtől-talpig Chanelben. A decens kosztümben ballagásra, divatbemutatóba és nőegylet teapartijára is érkezhetett volna, de valójában Naomi Campbellel találkozott az úttest másik oldalán.

Naomi Campbell kicsit szét van esve

Képaláírás

Az úttest másik oldalán ott áll Naomi Campbell, akihez régi barátnője, Claudia Schiffer talpig Chanelben igyekezett. A modell a neurológusok és mindig új kihívásokat kereső pszichoterapeuták álma, nagy szakmai sikerekkel kecsegteti őket, bárhova megy, bármit csinál. Naomi Campbell koktélruháját egy szép neobarokk függöny ihlette valószínűleg, amelyikhez szelid és nyugodt arcvonások illenének, de a modell nem hazudtolva meg önmagát ezúttal is úgy fest, mint aki nem tudja, elájul, vagy megüt-e valakit a következő pillanatban egy kristályokkal kirakott mobiltelefonnal.

Ashley Simpson viszi tovább, amit Schiffer elkezdett

Képaláírás

Claudia Schiffer néhány hete még hippiként mutatkozott, most a várandós Ashlee Simspon nyúlt vissza a hatvanas évek végéhez. Az énekesnőről szándékosan olyan képet választottunk, amelyiken vidáman sétál rocker férjével, Pete Wentzcel, mert szerettük volna ellensúlyozni Naomi Campbell aggodalomra okot adó arckifejezését. Ashlee Simspon a tavaly divatos napszemüvegfazont választotta szereléséhez, és egy idén divatos sarut. Az, hogy a Glastonbury fesztiválra, vagy esetleg a soproni Voltra indultak-e ketten a kép készültekor, arról a bulvárlapok nem számoltak be.

Ne diétázzanak!

Képaláírás

Elmondhatatlanul unjuk Amy Winehouse fotóit nézegetni, amelyre minden átlagos bulvárhír-fogyasztónak több alkalma van, mint a saját családtagjairól készült képeket nézni. Mégis úgy éreztük, szerepeltetnünk kell az énekesnőt a heti trend összeállításunkban, amelyikben arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a táplálkozási zavar lelki probléma. Ezzel a képpel talán vissza tudjuk tartani olvasóinkat attól, hogy a nyári időszakot diétázással tegyék tönkre. Amy Wino egyébként a Glastonbury Fesztiválra érkezett meg ezeken a lábakon, amelyek nemcsak önmagukban voltak bizonytalanok, de az énekesnő delíriuma miatt is.

Lily Allen hajába tép a szél

Képaláírás

Nem teljesen igaz, hogy Lily Allen haját a szél tépné, de az biztosnak látszik, hogy két hete még élénk rózsaszín haját a nap szívta ki. Az énekesnő a szokatlan ruhadarabok szintén szokatlan kombinációit kedveli, ennek jegyében klasszikus fazonú, a kínai könnyűipar termékeként jól ismert vászonhálóinget nagyméretű, szürke kardigánnal kombinálta. Az összeállítást nem tudta elrontani a sportcipő, de nem is javított rajta. A kép azon trendszavazók önbizalmát hivatott erősíteni, akik a média által sugallt torz kép alapján már nem mernek smink nélkül elugrani a közértbe. Tegyék nyugodtan.