Eva Longoria az eheti ideál, Allegra Versace az antihősnő

2008.07.27. 17:41
Ahogyan haladunk előre az időben, érdekes módon úgy kerülnek ismét elő a fekete ruhák a nyilvános eseményekben. Ezen a héten KFR-t viselő celebek közül válogathatnak. Szerintünk Eva Longoria a legdögösebb, és Allegra Versace a második legijesztőbb, de nem szeretnénk önöket befolyásolni. Szavazzanak!

Habár a múlt héten igyekeztünk azt sugallni, hogy Jessica Simpson mályvaszínű, empire pornószínésznő-ruhában és barna szandálban elég ciki látványt nyújt, önök úgy ítélték meg, mégis ő a legjobban öltözött celeb. A kék darázsnak öltözött Audrina Patridge-et a második helyre szavazták. Reméljük ezen a héten is érdekesen döntenek, mert a győztes képét a vicc kedvéért lehet, hogy elküldjük utólag a Londoni Divat és Textil Múzeumnak. A múzeum a nyár folyamán kiállítást szervezett, amelyiknek a témája a kis fekete ruha (petit noir, vagy a Tejban-vajban blogunk népszerű elnevezése szerint KFR) és a tárlat számára bárki elküldeti a saját fotóját, amelyiken KFR-ben pózol. A múlt heti színes ruhák után most a fekete koktélruhák közül állítottuk össze a listánkat, szavazzanak, kit említsünk meg Audrey Hepburnnel egy mondatban.

Debi Mazar nem Lugosy Béla felesége

Képaláírás

Lugosy Bélának, az eszményi Draculának volt néhány felesége, de tévúton jár, aki azt gondolja, ez a hölgy is a szerencsés választottak közé tartozott. Debi Mazar, a Bennfentesből ismert színésznő esetében a fekete szín csak a gótikus hatást erősíti, ami alapvetően az arcának karakterében megtalálható. Látható azonban, hogy a színésznő nem szeretett volna túl erős vámpír-jelenlétet a nyár közepén, nyakláncát megirigyelnék a vérfarkasok, de felhajtott gallérú, fekete kabát nélkül nem ijeszti el őket túlzottan. Az esemény, ahol Debi Mazar megjelent ebben a szettben, az a Tarina Tarantino Barbie Doll ünnepi ebédje volt, ahol inkább a rózsaszín volt az uralkodó szín, mint a fekete.

Mary-Louise Parker nem szeretett volna vattacukrot a fejére

Képaláírás

Az első gondolatunk az volt Mary-Louise Parker képét meglátva, hogy a színésznőt vajon Sziráczky Brigitta öltöztette-e fel? A divattervező szereti nem a hagyományos módon eldolgozni a ruháinak az alját, szaggatott hatást keltve, de közelebbről megnézve precíz munka. Mary-Louise Parker a Barbi bulin vámpírként megjelent Debi Mazarhoz hasonlóan vallotta a gyilkolnivalóan ócska közhelyet, hogy a kevesebb több. Megtehette volna, hogy haját is a ruhájához igazítja, és fodrászának adhatta volna azt az eligazítást, hogy szeretne úgy kinézni, mint a vattacukor, még mielőtt a pálcára tekerték volna. A színésznő azonban inkább azt választotta, hogy szélfújta hölgy benyomását keltse a CBS All-Star Party-n.

Eva Longoria a személyes kedvencünk a héten

Képaláírás

Meg kell valljuk, Eva Longoria személyiségét – az interjúi és megjelenései alapján - különösebben nem tartjuk sokoldalúnak, de az utóbbi időben annál több arcát tudja mutatni, ha a külsőségekről van szó. Magunk sem gondoltuk volna előre, de roppant sikeres téma volt, amikor a Tejben-vajban blogunkban megjelentettük, hogy a Született Feleségek című sorozatból ismert színésznő levágatta a haját. Az új frizurájához visszafogottabb szett illik, úgy látszik, és ennek megfelelően a heti kedvencünket sikerült összeállítania Eva Longoria stylistjának, habár ez nem igazán KFR. A világért sem szeretnénk önöket befolyásolni a szavazásban, bár ezen kár merengeni, a múlt héten nem sikerült olvasóinkat lebeszélni arról, hogy a pornósztárnak öltözött Jessica Simpsont tartsák a stíluskirálynőnek, bizonyára ezen a héten is elfogulatlanok lesznek.

Rachel Hunter előnyével lép egy nagyot a londoni utcán

Képaláírás

Amikor egy teltkarcsú nőt erős felsőteste miatt kritizálni szoktak, az ellentábor hajlamos azzal válaszolni: de legalább a lába jó. Nincs kétségünk afelől, hogy ezzel az előnyével szeretett volna egy nagyot lépni Rachel Hunter, amikor egy londoni múzeum felé sietett. Ha már ezen a héten a KFR nevű koktélruha-típus a téma, el kell mondjuk, Rod Stewart volt felesége nem tartotta magára nézve kötelezőnek a dress code-ot, a szoknyája hossza jóval rövidebb, mint ameddig egy koktélruhának érnie kellene. De nem is ez a disszonáns, inkább talán a smink hiánya. A színésznő ezen a képen úgy fest, mint volt férjének mostani menyasszonya, Penny Lancester azon a fotón amelyik egy hajóútón készült róla, miután férje szórakoztatására előkapta a mellét. Ha a panoráma nem nyújt elég nagy élményt, nyújtson inkább a testrésze.

Allegra Versace: Don’t try this at home!

Képaláírás

Allegra Versace finoman szólva sáskatestű, alultáplált leány, mint tudjuk, tavaly anorexia nervosában szenvedett. Donatella Versace and Paul Beck lányának állapota miatt az akkori sajtóközlemény szerint sokan aggódtak, amikor kórházi kezelésre szorult testtömegindexének rohamos csökkenése miatt. Allegra Versace állítólag meggyógyult, de sajnos ez nem tükröződik teljes mértékben a megjelenésén. Don’t try this at home! Amiért mégis beválogattuk a heti összeállításunkba a huszonéves lányt, az az, hogy arckifejezésén át sugárzott szomorúsága véleményünk szerint összefüggést mutat a testalkatával, így arra buzdítunk mindenkit, figyeljen a lelkére.