horoszkóp

Mischa Barton diáklányként népszerűsíti a kockákat

2008.09.28. 12:13
Victoria Beckham biztosra megy, és ötvözi a legdivatosabb szabást a legklasszikusabb színekkel, Eva Longoria az egyszerű, ám mégis vibráló stílust részesíti előnyben, Nicky Hilton pedig Olivia Newton-Johnt mímeli, míg Mischa Barton kijátssza a kissé elcsépelt Lolita-kártyát. Egy dolog azonban mindegyikükben közös, kedvelik a kockás holmikat. Szavazzon, kinek áll a legjobban ez a minta!

A múlt héten egy egész cikket szenteltünk az óriási táskáknak és azoknak a hollywoodi hírességeknek, akiket sikerült lefotózni egy-egy ilyen darabbal. A legtöbben Nicky Hiltonra és katicabogaras táskájára szavaztak, vagyis Kazumasa Terada nem tévedett, amikor leszerződtette cégéhez Paris Hilton kishúgát. Ezúttal ismét egy tematikus anyaggal készültünk, és öt olyan ruhadarabot válogattunk össze, amikben a következő két dolog közös: a mintázat jellege, valamint az, hogy egy-egy külföldi sztár testét fedik.

Mischa Barton – Moi Lolita

Az elmúlt pár hétben a színésznő bebizonyította, hogy nem igazán tart az ún. ruházati balesetekről, hiszen pár nap különbséggel kétszer is kivillant a cicije a ruhája alól. Ami ezt az összeállítást illeti, szintén meglehetősen érdekes választás, hiszen ennyi villantás és egy füves balhé után talán már nem is lenne szükség, hogy valaki kijátssza a kihívó diáklány kártyát. Gondoljunk csak Britney Spears-re, aki legelső klipjében tűnt fel hasonló öltözékben, majd miután az egész világ felfigyelt rá, logikus sorrendben követték egymást a botrányosabbnál botrányosabb történések. Mischa Bartonnak mindenesetre annyiban igaza van, hogy a Lolita-look –amíg világ a világ – mindig fontos részét képezi majd a férfiak fantáziáinak.

Eva Longoria – Egyszerű és nagyszerű

A Született feleségek sztárjának ruhája kissé csalóka, ugyanis távolról úgy tűnik, mintha kockás lenne, pedig valójában egy hálószerű minta díszíti. Ennek ellenére mégis beválogattuk Eva Longoriát, hiszen így indokkal nosztalgiázhatunk egy kicsit arról, hogy milyen is volt hosszú hajjal. A ruha egyébként a maga nemében egyszerű és nagyszerű, ezért érdemben nem igazán tudnák sokat hozzáfűzni azon kívül, hogy az ilyen apró, vibráló minta nem túl hálás téma az operatőrök és a fotósok számára. Serencsére a színésznő nem egy műsor felvételére, vagy egy filmbemutatóra tartott, hanem a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapat egyik meccsére.

Victoria Beckham – Szigorúan divatos

David Beckham kedves felesége gyakorló stílusikonként mindig az utolsó divat szerint öltözködik, így akkor is jól választott, amikor egy gyönyörű áprilisi napon felvette ezt a magasított derekú szoknyát. Ráadásul ezzel a színösszeállítással sem fogott mellé, hiszen a fekete és fehér kellőképpen klasszikus ahhoz, hogy bármikor, bárhova fel lehessen venni. Az természetesen más kérdés, hogy egy egyszerű vásárolgatáshoz is ilyen szigorú öltözékben kell megjelenni. Persze ha valaki főállású celeb, akkor tulajdonképpen a munkanapja 24 órából áll.

Nicky Hilton – Újra ringbe száll

Mivel nincsenek tiltó szabályok azzal kapcsolatban, hogy egy híresség szerepelhet-e két egymást követő héten, ezért újra szavazásra bocsátjuk a kisebbik Hilton-lányt, akinek ezúttal kockás kabátjával kell bizonyítani. Bár Nicky Hilton érdekesen kiképzett cipője és fényes nadrágja valóban figyelemreméltó, vagyis inkább figyelemfelkeltő, arra kérjük az olvasókat, hogy inkább a tyúkláb mintás felöltőre koncentráljanak, ugyanis félő, hogy az előbb említett kér darab jelentősen ronthat a híresség pontjainak átlagán. Igaz, ez a nadrág nyomába sem ér annak a darabnak, amit Olivia Newton-John viselt a Grease utolsó jelenetében.

Christina Ricci - Csak lazán

Bár a színésznő főként nőies holmikban mutatkozik, amikor februárban meghívták az MTV Total Request Live (TRL) című műsorába, egy kicsit lazább szerelés mellett döntött. Hogy mégse keveredjen ellentmondásba önmagával, a kockás kabátot és farmert egy magas sarkú cipővel, valamint egy helyes kis táskával dobta fel. A színésznő meglehetősen kedvelheti ezt a kockás kabátot, ugyanis szintén ebben a darabban fotózták le új filmje,a New York, I Love You forgatásán áprilisban.