horoszkóp

Beyoncé a fülével egyensúlyoz, Lily Allen átváltozott

2008.11.23. 20:06
A karácsony közeledtével Beyoncé fenyődíszt akasztott a fülébe, Emma Watson reklámfilmekbe illően korcsolyázik piros sáljában, Paris Hilton pedig szőrretiküljével kiskutyáját helyettesíti, aki egyéb elfoglaltság miatt nem kísérte el a fodrászhoz. Lily Allanre önök találják meg a szavakat. Heti trend, szavazzanak!

A múlt héten a Náray-univerzum egyes darabjait elemeztük ki, amelyek a Szombat Esti Láz című műsorban szerepeltek. Udvaros Dorottya drámai hősnőként jelent meg keringőjéhez készült ruhájában, Südi Iringó merészen, Kiss Ramóna pedig matrózlányként szambázott. Lassan ideje lenne venni egy lottószelvényt, mert ismét sikeresen tippeltük meg, hogy a Barátok közt szereplőjét látják majd önök a legszebb heti trendernek, és valóban. Ezen a héten ismét a határokon átívelő, képlékeny esztétikum jegyében dolgoztunk, és nemzetközi celebek impozáns kiegészítőire koncentráltunk.

Beyoncé felvette a karácsonyfadíszt

Fogyasztói létünk K2-es csúcsa a karácsony, és az ünnepre nem lehet elég korán figyelmeztetni a fogyasztókat. Beyoncé is gondolt már erre, és Chanel emlémával ellátott karácsonyfagömbbel a fülében jelent meg a Gotham magazin éves gáláján, New Yorkban. A szűk fekete estélyijéhez edzett, teherbíró fülekre van szükség, a kiegészítő nem tűnik egy könnyű darabnak. Beyoncé Knowlestól nem állnak távol a test anatómiai határait feszegető akciók, emlékezzünk csak a magassarkú balerinacipőre, amelyet egyik klipjében viselt. Úgy szeretnénk futó szobanövények lenni abban az irodában, amelyikben meggyőzik a magát komolyan venni szándékozó énekesnővel, hogy érdemes felvennie a kijelölt cipőt, vagy fülbevalót.

Emma Watson bármennyi mobilt rá tud sózni a londoniakra

Nehéz eldönteni, melyik karácsonyi reklám irritálóbb: amikor egy kicsattanó Mikulás bíztatja a szülőt a túlfogyasztásra, amikor a boldog gyerekek fulladoznak az értékes ajándékcsomagokban, vagy amikor szerelmespárok vidámkodnak a korcsolyapályán. Ezzel a véleményünkkel azonban nem ért egyet mindenki, Emma Watson színésznő például láthatóan nagyon is kedveli a korcsolyás árubemutatót, és a londoni Tiffany Ice Skating Rink jégpálya megnyitó ünnepségére a reklámokban látható életvidám arccal, menő, nőies szerelésben, piros sálban jelent meg. Hermione bármennyi mobiltelefont és internet-csomagot képes lenne a londoni emberekre beszélni, ha még meg nem tette volna. Bár úgy tudjuk, ezen a képen szeretetből korcsolyázik.

Lily Allen Karafiáth Orsolya nyomában

Olyan megható, amikor látható jelei vannak annak, hogy nemzetközi celebritások figyelgetik a sajátos, magyar szórakoztatómédia működését. Kétségünk nincs afelől, hogy Lily Allen végignézte a Hal a Tortán című gasztroreality-nek azt a heti szériáját, amikor az állatminták nagy barátnője, Karafiáth Orsolya költőnő főzött szereplőtársainak. Persze, az nem most volt, de idő kell, amíg az ilyen élmények leülepednek. A brit énekesnő megjelenésén egyértelműen nyomon követhető az említett vonal. Abban nem vagyunk ugyan biztosak, hogy a fején paróka van, de a párducmintás top emlékezetes darab. Lily Allen a tresh-a-porter egyik ikonja, még ha elegáns ruhát vesz is fel, úgy fest, mintha a játszótérről érkezett volna.

Mischa Barton lázad a fogyasztás ellen

Ha már a karácsony és a fogyasztás szóba került, a kiegyensúlyozottság nevében meg kell említenünk a földi javak hajszolásában elidegenedett társadalom ellen lázadó ifjúságot is. Mischa Barton színésznő ezt a szemléletet képviselte a héten hippiszerelésével. A színésznőnek rengeteg ideje volt már elsajátítani a nyilvános megjelenésen illő viseleteket, karrierjét ugyanis már négy évesen elkezdte, amikor öntudatosan részt vett egy Slavs! nevű darab főszerepének válogatásán. 1994-ben pedig visszatérő vendége volt az éveken keresztül futó All My Children című szappanoperának is. Egy ideje pedig Cicciolina babérkoszorújára ácsingózik, amivel végül ki is tüntette sajátmagát.

Paris Hilton retiküllel helyettesíti a kutyáját

A képügynökségtől kapott fotó szerint Paris Hilton ebben a pillanatban egy fodrásszalonból lépett ki. Arra nem tudunk mérget venni, hogy a fodrásza ott is volt, és nem kerülték el véletlenül egymást a nagy Los Angelesben, de ebben az összeállításban nem szeretnénk annyira leragadni a frizuránál. Az örökösnő úgy fest, mintha a Garay piac melletti sorbutikból választotta volna öltözékét. Szőrös retikülje azonban nemcsak egyszerű piaci retikül, hanem több célt is szolgáló kiegészítő. Egyrészt puhasága, és hajlékonysága miatt alkalmas arra, hogy egy fodrászüzletben helyettesítse Paris Hilton kutyáját, Tinkerbellt, másrészt hőtartó képességének köszönhetően az örökösnő kozmetikumait is melegen tartja.