horoszkóp

Kiss Ramóna egy tengerészlány, vad dekoltázzsal

bry
2008.11.16. 09:35
Kapcsolódó cikkek (1)
A Szombat esti láz című műsorban látható ruhákat Náray Tamás tervezte. Ördög Nóra műsorvezető már évek óta viseli a Náray kreációkat, Udvaros Dorottya drámai hősnőként jelent meg keringőjéhez készült ruhájában. Südi Iringó merész szabású kreációban lejtett szambát, Kiss Ramóna pedig matrózlányként. Gáspár Beának nem hozott szerencsét hófehér ruhája. Szavazzanak!

Eheti összeállításunkban Náray Tamás kreációiból szemezgettünk. A divattervező - és népes csapata - látja el a Szombat esti láz című műsor összes szereplőjét ruhákkal, ő tervezte Medveczky Ilona ékkövekből összeállított villantós kezeslábasától elkezdve a tánckar összes tagjának a fellépőruháját. Múlt heti szavazásunkon, amelyikben az MTV Europe Music Awards díjátadót elemeztük. Az előző heti trend összeállításunkból Önök Katy Perryt szavazták meg a legjobban öltözött hírességnek, pedig nem is akartuk önöket nagyon befolyásolni.

Ördög Nóra kívánságait figyelembe veszik

Ördög Nóra

Ördög Nóra már gyakorlott Náray modell, hiszen nem csak a táncos vetélkedőben viselte a divattervező ruháit, a Csillag születik tehetségkutató műsor adásaiban is az ő kreációiban láthattuk, sőt menyasszonyi ruhája is Náray Tamás munkája. A műsorvezetőt, miután a Velvet olvasói megválasztották a legszebb szájú magyar hírességnek, dizájnos ajkaival azokat a mondatokat formálta meg, amelyek szerint a stylistok mindig figyelembe veszik, hogy mi áll jól neki. Valószínűleg ezért nevezhette meg Herczeg Zoltán a tavalyi év legjobban öltözött közszereplőjének.

Udvaros Dorottya fájós lábbal drámai hősnő

Udvaros Dorottya

Udvaros Dorottya kék, tollakkal és kövekkel díszített ruhában lépett parkettre, és mutatta be múlt hét szombaton a keringőtudását. A színésznő nehezen viselte a felkészülést, mivel fizikailag igen megerőltetőek voltak számára a kemény edzések, és saját bevallása szerint mindene fájt a táncpróbák után. Ugyanakkor a művésznő saját elmondása szerint elképesztően maximalista, ezért a nehézkes mozdulatok helyett könnyedén siklott a táncparketten, aminek köszönhetően mindenki kellőképpen a bálterembe illő ruhára tudott koncentrálni.

Kiss Ramóna matrózlány dekoltázzsal

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna egy jive produkció kedvéért öltözött matrózlánynak, frizurája a húszas éveket idézte, amíg szilikonnal feltunningolt dekoltázsa természetesen napjaink kívánalmainak felel meg. A színésznő egyébként a parkett helyett majdnem a dzsungelben kötött ki, azonban a Barátok közt című sorozat forgatásaival nem tudta volna összeegyeztetni a bogárevést, így végül túrabakancs helyett arany színű karaktercipőt ragadott. Persze nem csak a dzsungel, hanem a próbaterem is veszélyes terep, Kiss Ramóna ugyanis a felkészülés alatt egy emelés során megsérült.

Gáspár Bea Náray rajongó

Gáspár Bea

Gáspár Beának nem hozott szerencsét Náray Tamás fehér kreációja, hiába félvállas ruha, hiába a strasszkövek és a tüll, a páros angolkeringője nem nyerte el a nézők tetszését, ezért Gáspár Győző neje kiesett a versenyből. Gáspárné egyébként elismerte, hogy a műsorba való felkérést leginkább azért fogadta el, mert csodálatos Náray Tamás kreációkban és léphet a közönség elé, és csak másodlagos dolognak tartotta azt, hogy megtanulhat táncolni. Mindenesetre az adás után nem azt határozta el, hogy divatszalont nyit, helyette inkább egy tánciskolát fog létrehozni. Nem tudjuk, melyikhez ért kevésbé.

Südi Iringó gyakorlottan villantott

Südi Iringó

Südi Iringó Stohl András partnereként lép parkettre a Szombat esti láz harmadik szériájában, korábban pedig Hajas László és Somló Tamás oldalán szerepelt a műsorban. A táncosnő egy erotikus szambát lejtett a képen látható fekete strasszkövekkel, tüllel és neccharisnyával feldobott ruhában, melynek merész szabásának köszönhetően egy újabb villantással lehettünk gazdagabbak.