horoszkóp

Szűk boxert a férfifenékre!

2008.02.03. 15:25
Hiába öltözik a legmenőbb öltönybe vagy egy világ császára farmer-pulcsi összeállításba, egy csomó férfi alsógatyája úgy néz ki, mint egy lakóház sortűz után. Néhány boltban megnéztük, hogy a lyukas és kinyúlt alsónemű helyett hol újíthat be alap fecskét, sportos száras gatyát vagy szexi boxert.

A combokon fityegősre nyúlt, lyukas alsógatyára körülbelül egy magyarázat van: a férfiak olyan gyengéd érzelmeket táplálnak a megszokott gatyák iránt, hogy nem akarnak megválni tőlük még kétévnyi folytonos hordás után sem. A Star magazin megkérdezett egy trendelőrejelzőt, Andrew Kimet, aki szerint a pasik "a kipróbált és jól bevált alsógatyákat szeretik. Ha egyszer eldöntik, hogy boxeralsót vagy fecskét hordanak, ennél is maradnak és részükről ennyi". Janet Spencer, a Calvin Klein alsóneműrészlegének kanadai menedzsere ehhez még annyi tesz hozzá, hogy "a férfiak ragaszkodnak ahhoz, amibe az édesanyjuk bújtatta őket". Néhány cég formabontó alsógatyák piacra dobásával próbálkozik a férfiakat kizökkenteni ebből a kényelmességből, és a bő, combközépig érő boxeren át az ágyékot épp csak takaró, szűk fecskéig egy csomó színes, mintás változatot kínál. Mi ínycsiklandó vagy perverzitásba hajló alsógatyákat nem találtunk, viszont a jól bevált fecske és a kockás/csíkos boxer majdnem mindenhol megvan.

Nézzen alsókat!

A fecske

Urológusok szerint ez a legegész-
ségesebb viselet, ha a férfi hosszútávra tervez a szexuális életében, mások szerint viszont pont ezzel zárja ki a szexualitást az életéből. Az biztos, hogy a fecske tart mindent, amit kell, viszont a tipikus fehér változatánál kevés sokkal unalmasabb dolgot tudunk elképzelni. Viszont ennek a fazonnak is van izgalmas, színes vagy viccesmintás változata, sőt, ismeretségi körünkben is van, aki szerint "egy jó minőségű, kellemes pamut anyagú fecske teljesen oké". A legtöbb üzletben, ahol árulnak férfi fehérneműt, fecskét is nagy valószínűséggel fogunk találni. A Springfield ruhaüzletben különösen elburjánzottak azok a csomagok, amelyek három napra tartalmaznak ugyanolyan stílusú fecskét, jobb esetben különféle színben, meglepően alacsony áron: 3990 Ft-ért, egy darabot pedig a napokban még láttunk leárazva 990 Ft-ért is. A C&A-ban is az "egy árálért többet" mentalitás él, ott két darab fecskét kapunk 2490 Ft-ért, amiben az egyetlen elrettentő tényező az, hogy 100 % nylonból készült.

Klikk!

A boxer

Hagyja lélegezni a létfontosságú szerveket, és viszonylag nagy választékban kapható, klasszikus változata a kockás. A boxer egyesek szerint "iszonyat ronda, szarul is áll a legtöbb férfinak, főleg, ha hihetetlen vékony a lábuk". Az alap pamutfehérneműk és a széles választék miatt kedvelt Tezenist a férfi alsónadrágokra vadászók akkor keressék fel, ha egyszerű pamutalsókra vágynak. Az olasz üzletben ugyanis férfi alsók 7 alapszín (fehér, piros, barna, kék, sötétkék, szürke, fekete) és három fazon (klasszikus fecske, kisszáras boxer és rövidebb szárú csípőboxer) kombinációjában kaphatóak. Csíkos, kockás vagy ennél extrémebb mintás, esetleg különleges anyagú alsókra ne számítsunk, de az üzlet az alap fehérneműk beszerzésére megfelelő, valamint a nadrágokhoz színben és anyagban passzoló trikókra is szert tehetünk. A 100 % pamut alsónadrágok ára: klasszikus fecske: 1290, rövid szárú szűk boxer: 1490, hosszabb szárú boxer: 1790 Ft.

Úgy tűnik egyébként, hogy a boxer az a viselet, ami a leginkább bevállalható, a menőbb és a visszafogottabb férfiak is elfogadják, ezért a legtöbb boltban ebből találjuk a legnagyobb választékot. A C&A-ban például párosával dobják utánunk a selyemhatású, de poliészter, piros és sötétkék színekben pompázó boxereket 1490 Ft-ért. A Marks & Spencer üzletben viszont azok is megtalálják a választásukat, akik a minőségibb alsóneműkre vadásznak: abszolút megéri 3990 Ft-ot kiadni öt darab színes, tiszta pamut fecskéért. Már akinek az kell. A nagy fehérneműbolt, az Intimissimi viszont tarol a szexis alsóneműk terén, ráadásul most még a leárazást is elcsíphetjük. Az élénk színű és mintás, combszárig érő boxerek ára 3490 Ft, és a lényegük az, hogy passzentosak a férfifenéken.

Száras, szűk alsó

Jól látszik benne a fenék

Több, általunk megkérdezett nő is a száras alsónadrágot, gúnynevén menedzseralsót részesíti előnyben. A minták tekintetében nem olyan merészek a nők, és nem ehhez a polchoz közelednek, "ha az alsógatya farkánál hangsúlyos a minta, az nem jön be, viszont az egyszínűek (benetton fele színek) nagyon vonzók". A C&A a színekben ugyan jól teljesít, és az árai is normálisak (két darab, combszárig érő boxer 1990 Ft), viszont az anyaguk elrettentő, hiszen tiszta nájlon. Az Intimissimi az exhibicionista férfiak gatyalelő helye, de tipikus forrása az alkalmi alsóneművásárlásnak is, 3490 Ft-ért már felszerelkezhet ön is egy hódító éjszakára. Ami viszont minden kategórián kívül áll, az a nagy pocakra felhúzott akármilyen nadrág, amiből hátul kilóg a fenékválaszték. Ez utóbbit az angol nyelv nagyon képletesen plumber cracknek hívja, pedig nem csak előrehajoló vízvezeték-szerelőknél figyelhetjük meg. Na, ezt a viseletet be kellene tiltani.